Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres podczas brania tabletek anty

Polecane posty

Gość gość

Od roku biorę belare, w zeszłym miesiącu pominąłem tabletkę ale odrazu jak sobie przypomniałam to wzięłam ta pominieta. Dodam że postępowania według zaleceń ulotki czyli po pominięciu tabletki nie wspplzylam przez 7 dni. Okres mi się po tym czasie pojawił normalnie w przerwie między opakowaniami. W tym miesiącu biorę tabletki bez pominięcia żadnej i zaczęłam płamic tydzień przed zakończeniem opakowania tj w dniu 20 tabletki. Trochę mnie to niepokoi gdyż wcześniej tak nie miałam nawet przy pierwszych opakowaniach anty. Co mogło na to wpłynąć? Ciążę wyklucza, am gdy, jak pisałam nie wspplzylam wtedy jak pominąłem tabletkę. Dodam tylko że od tyg jestem na diecie i trochę się stresuję.... Czy to może mieć wpływ na plamienia w trakcie brania tabletek?

Gość gość
marne prowo. kazdy czlowiek jest na diecie :o

Gość gość
Pominąłem tabletkę... Nareszcie penisia.rze łykają tabsy i trują swoje wątroby. Redakcjo wysil się bardziej

Gość gość
Może mieć to wpływ. Jak ja schudnę nawet tylko 3,4 kilo to też mi się tak rozjeżdża - a też biorę tabsy i to od lat. Więcej nawet, kiedyś schudłam sporo, bo ok. 10 kilo (od normalnej wagi, nigdy nie miałam nadwagi) i zrobiła mi się torbiel na jajniku - też byłam wtedy na tabletkach.

Gość gość
Żadna prowokacja, od tygodnia jestem na diecie, chyba jeszcze nie nie schudłam ale nie to jest najważniejsze a to czemu nigdy nie miałam plamien srodcyklicxnych a teraz raptem mam?

Gość gość
bo to krwawienie wsteczne powszechne w endometriozie

Gość gość
Jak to plamienie wsteczne? W zeszłym miesiącu miałam normalnie okres

Gość gość
krwawienie wsteczne. musisz miec zrosty na macicy ktore powodują "przeciekanie" krwi do otrzewnej. stad te plamienia miedzy miesiaczką

Gość gość
Ale dopiero teraz by to wyszło? Oczywiście udam się do lekarza ale pytanie c, y okres mi się normalnie pojawi w przerwie między tabletka mi

Gość gość
endometrioza daje o soboei znac dopiero w II / III fazie rozwoju.

Gość Cleo1976
Spadek lub wzrost wagi, a tym bardziej "zakłócenie" w przyjmowaniu pigułek mogą spowodować coś takiego.Niezależnie od tego, plamienia są jednym z najczęstszych skutków ubocznych stosowania antykoncepcji hormonalnej.