Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
Jeśli będziesz chciał to puść mi pustego eska

Gość gość
Spać nie może ? Haha to może oznaczać tylko jedno musisz iść do wyrka i ją zaspokoić po dobrym sexie dobrze się śpi

Gość gość
zaśnie i bez tego. Narazie niema warunków

Gość gość
Nie ma warunków ? Uuuuuuuuu to nie dobrze kotku to wpadaj do mnie u mnie są warunki a mamcie do baru wyślę

Gość gość
Skarbie zmykamy spać bo jutro od rana ja i zarówno pewnie ty wchodzimy na obroty a rano wstać się nie chce bynajmniej ja mam z tym problemem miłych snów kochanie i do jutra buziaczki gorące może niedługo uda nam się to zrealizować na żywo kto wie musimy być dobrej myśli

Gość gość
jak mam wpaść do ciebie jak mi rowera ukradli, a przy innym lańcuch spada. U mnie wszyscy jeszcze na obrotach. To ja wymiękam.

Gość gość
pustego eska to chce tylko pustak więc narka kotku nie warto na ciebie nawet pustego puszczać

Gość gość
widzisz słonko? Już jednego pustaka mamy w temacie. Wcześniej był sracz.

Gość gość
Gościu z 22.23 nie w/ p/ i/ e/r/d/a/l/a/j/ się między wódkie a zakąskie nikt cię tu nie zapraszał

Gość gość
Sorry gościu z 22.43

Gość gość
gość dziś tak to mozesz mówić do swojego starego lachona a skoro jest temat publiczny to mam wy/ebke na zaproszenia kumasz teraz bo twoim językiem meliniarskim napisane specjalnie pod ciebie

Gość gość
Kotuś napisałam Ci wcześniej że zmykamy spać i podtrzymuje to buziaczki na dobranoc

Gość gość
Gościu z ( 22.52 ) zostawię to bez komentarza bo nie chce mi się języka strzępić na kogoś takiego jak ty .

Gość gość
spadam i ja bo masz rację że jutro na obroty. Miłej nocki słonko życzę. Rano tu będę. Buziaczki słonko. Do jutra.

Gość gość
Witaj kotku nowy dzień i nowe obowiązki głupi tego nie wymyślił że roboty nie przerobisz mamcia już od czwartej na obrotach kotuś miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę. W taką pogodę to chyba na działce lipa z roboty?

Gość gość
taka pogoda że się wyjść niechce

Gość gość
Kotuś deszcz to nie awaria bierze się płaszcz przeciwdeszczowy i ślę idzie na działkę . Byłam zerwałam parę główek kalafiora i w domku się go robi a potem w woreczki i do zamrażarki na zimę

Gość gość
(przepraszam)

Gość gość
To że tylko zerwać i do domu to masz rację. Nic strasznego. Ja miałem na myśli robotę cały dzień na działce. Trochę popracować w tą pogodę to i mnie wypadło. Tylko sam już wiem że jak pada to zajęcia będę miał mniej. Buziaczki słonko.

Gość gość
No pada kurcze mamcia zła . A ja na internecie znalazłam sałatkę z kalafiora zrobiłam i muszę się przyznać że w smaku super . A tobie jak minął dzionek buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
no jak można się dziwić mamci że zła na pogodę? Zła, to delikatnie powiedziane. Sam bym był wku....ny. Tyle roboty i wszystko na marne. To nie to co u mnie. Buziaczki słonko.

Gość gość
No a pracy jej się narobiło miała teraz do baru jechać ale przestało padać i poszła działać na podwórku ma kobiecinka zdrowie aż mi jej szkoda

Gość gość
ona ma to we krwi słonko. To jej życie. ja też jak mam misję do wykonania to i czasu nieliczę. Ale jak zjadę na bazę to powietrze uchodzi i po zawodniku

Gość gość
A powiedz mi jak tam szefowa się czuję jak wróci na bazę

Gość gość
Szefowa to wogóle z innej gliny. Ona wchodzi na bazę i odrazu do zaplanowanych zadań. Nawet buta niezmieni, tylko za swoje zajęcia się bierze. Często jej śniadaniem jest obiad

Gość gość
O kurczeeeeeeeeeee podziwiam ją ja muszę zjeść śniadanie bo o własne nogi bym się przewracała mogę obiadu nie jeść ale śniadanie musi być no mamcia przyszła wkońcu będzie z kim pogadać bo w domu echo idzie nawet kociaka gdzieś wywiało

Gość gość
Słonko. Muszę spadać bo oko mi leci a net mi tak działa jak kot napłakał. Miłej nocki ci życzę i buziaczki ślę. Do jutra słonko. Rano tu będę.

Gość gość
To samo miałam Ci napisać bo też padam miłych snów kochanie i do jutra buziaczki na dobranoc

Gość gość
Nowy dzień, nowe zajęcia. Gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę. Miejmy nadzieję że pogoda będzie lepsza niż wczoraj.