Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
No witaj kotuś buziaczki na dzień dobry no myślę że pogoda będzie ładna już od rana słonko świeci mamcia szczęśliwa już od rana na obrotach miłego dzionka życzę kotku

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia buziaczki na dzień dobry

Gość gość
Słonko wybacz mi że rano tu nie zajrzałem ale szefowa nie chciała mnie wypuścić z łóżka taką miała ochotę na mnie musiałem ją zaspokoić słonko ale nie martw się jak się tylko spotkamy to i ciebie zaspokoje a mam już na ciebie taką ochotę że na samą myśl robi mi się gorąco a muszę przyznać że sex z tobą to sama przyjemność buziaczki słonko

Gość gość
Ooo kurcze kotku mieliśmy gościa komuś się nudzi buziaczki kotku na dobry wieczór jak tam minął dzionek

Gość gość
Widzę że ktoś tu zna temat nieoddziś. Musi chyba zaczynać i kończyć dzień naszymi tematami. Kto wie? Może nawet i w nocy się zsika, bo do kibla się nieobudzi śniąc o naszym temacie. Jak myślisz słonko. Może tak być? Buziaczki.

Gość gość
Masz rację kotku może tak być tak się w czuli w nasz temat że o bożym świecie zapomnie co tam u ciebie kotku jak tam minął dzionek? Buziaczki kotku

Gość gość
dzionek słonko to ja od rana miałem na obrotach, ale jak zciągnąłem na bazę to powietrze moment zemnie zeszło tak że na płasko musiałem podładować sobie akumulatory. Teraz czuję że chyba niebędę miał problemu z dyżurem w nocy. A co u ciebie słonko? Buziaczki.

Gość gość
U mnie kotku jak deszcz zaczął padać od 10tej tak cały dzień pada nawet teraz mamcia zła i wcale jej się nie dziwię pojechała pod wieczór do baru kociak w swoim apartamencie a ja sama ide zaraz łóżeczko pościelić i do spania bo co tu robić cicho że nie ma do kogo zagadać z kim kawkę wypić z kim się podroczyć nie wiem jak te staży kawalerskie albo stare panny mogą tak żyć w samotności toć to idzie jobla dostać

Gość gość
No i kotek zasnął miłych snów kochanie i do jutra buziaczki ja też zmykam spać bo mnie muli

Gość gość
nie słonko. Nie zasnął tylko trochę zajęcia niespodziewanego dostal. Ale już uporałem się i mogę powołi ogarniać się do pobycia na płasko. Miłej i spokojnej nocki życzę i gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
nawalilem caly seddes busziaczki kochnei

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki dzisiaj piękny dzionek się zapowiada oby nie padało bo wieczorkiem jadę na imprezkę ale zajrzę tu wieczorkiem żeby dać ci buziaczka na dobranoc

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
robie kupe ale śmierdzi buziaczkikochanie

Gość gość
Pewnie się nie myłeś dlatego śmierdzi

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia a piękny dzionek się zapowiada buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
buziaczki słonko. Twój wczesniejszy wpis mi się ninpokazał, dopiero teraz. Coś zamulają

Gość gość
No buziaczki kotku jeszcze raz no właśnie coś i u mnie muli kotuś nie wiem czy się orientujesz w tych sprawach kociak miał telefon na umowę do wczoraj i dał im wypowiedzenie 2 miesiące przed wygaśnięciem że chce zerwać z nimi umowę dostał pisemko że w dniu 29 umowa będzie zerwała a nadal może dzwonić a dzisiaj jest 30 buziaczki jeszcze raz

Gość gość
A co to nie poszło ? Jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
poszło poszło kupa na rzadko buziaczki kochanie

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Gorące buziaczki słonko. Co do umowy kociaka. Kociak nawet niemusiał składać im żadnego wypowiedzenia umowy bo jeśli miał umowę np. na dwa lata i te dwa lata mineły to już od paru lat jest tak że umowy nikt automatycznie wydłużyć niemoże. Mic więc go z operatorem niełączy poza zarejestrowanym numerem. Kiedy chce i za ile chce doładować to jego i tylko jego sprawa. Operator niema prawa blokować numeru jeśli jest wykupione przedłużenie ważności konta. Buziaczki

Gość gość
Buziaczki kotku sorry że dopiero teraz wchodzę ale dopiero przyszłam z podwórka dziękuję za odpisanie mi na temat operatora teraz będę spokojnie spała jak ci minął dzionek ?

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem dosłownie padnięta miłego wieczoru i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc i do jutra

Gość gość
Ję kupę

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia a piękny dzionek się zapowiada buziaczki na dzień dobry

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia a piękny dzionek się zapowiada buziaczki na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór ja właśnie wybieram się do twojej miejscowości jest zbyt późno żebyśmy na siebie wpadli.

Gość gość
Buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę