Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
Ja mam tak samo kotku.

Gość gość
Słonko dziękuję za wczorajsze spotkanie było bosko , w łóżku jesteś niezastąpiona kochana cię za to słonko i buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
nareszcie mam dostęp do okienka. Chociaż tamtego numeru jeszcze nienaprawili, musiałem kupić inny. Miłego dzionka słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
No wkońcu jesteś myślałam że zapomniałeś o mnie . A u mnie tyle się wydarzyło w ciągu tego tygodnia doszło mi 2 gości buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
no to tylko pogratulować słonko. Będę pisał z doskoku. Buziaczki

Gość gość
Kotek ja też będę pisała z doskoku a i jeszcze mi net tak zamula . Dzisiaj jadę do mojego gościa w odwiedziny a tak mi się nie chce bo deszcz pada . Mamcia szczęśliwa bo odzyskała swoją rzecz od wspulniczki

Gość gość
dopiero teraz odzyskała? Trochę czasu mineło. No i przyjaciółki już niema. Do którego gościa się wybierasz? 1-ego?

Gość gość
Nie kotku do drugiego właśnie wyjechałam z domu ale będę tu zagladała z doskoku a co do tej mamy koleżanki to niech się buja a co tam u ciebie kotku

Gość gość
zrobilem duza kupe buziaczki

Gość gość
No jak tam kotku mija dzionek buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
pisałem wcześniej, tylko widzę nieposzło. Wczoraj byłem na imprze osiedlowej na pracu obok gdzie mamci fotelik z auta kiedyś dmuchneli. Buziaczki słonko na dzieńdobry.

Gość gość
Ha tego fotelika nigdy nie zapomnę nie raz o tym wspominamy ja wczoraj jak wracałam od mojego gościa to podrodze była impra to też zajechaliśmy było fajnie przyjechaliśmy do domu nad ranem sorki kotku że dopiero tu zagladam ale tak mi internet muli że rano nie mogłam tu zajrzeć buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Słonko mam prośbę , daj mi spokój znajdź sobie kogoś innego . Zapomnij o mnie , ja już prawie o tobie zapomniałem , uwierz tak będzie lepiej i dla ciebie i dla mnie . Mam inną kobietą z którą jest mi cudowne , nie chce tego popsuć a ty ? No cóż znudziłaś mi się . Jeśli cię zraniłem to przepraszam , ale już taki jestem że zmieniam kobiety jak rękawiczki , buziaczki słonko na pożegnanie

Gość gość
buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
Witaj kotku ja tobie również życzę miłego dzionka i śle gorące buziaczki

Gość gość
no i się rozpadało. A miałem przy warsztacie pogrzebać. Ciebie też pewnie z działki pogonił ten deszcz. Czy czym innym dziś się zajmujesz? Buziaczki.

Gość gość
Kotuś dzisiaj to ja zajmuję się grzybami jest wysyp grzybów obgotowałam i robię w ocet mniam mniam uwielbiam a tobie jak minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Kotuś zmykam spać bo ta noc będzie na dyżurze bo spodziewam się pępkowego jest ponad tydzień po terminie buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia ja już po śniadaniu i biorę wiaderko i do lasu na grzybki miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
a wogóle to są te grzybki? Bo ostatnio to jakoś mikro było. Miłego dzionka słonko życzę i buziaczki ślę. Sorki za wczoraj, ale niespodziewanie miałem do ogarnięcia temat i późno skończyłem.

Gość gość
Są są i to jeszcze ile w ciągu 2godz nazbierałam z mamcią 2 wiaderka po 10l jestem już w domu buziaczki kotku

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Ja dopiero obrobiłam się z grzybami jeszcze mamci zachciało się piccy no i trzeba było zrobić ale mam na dzisiaj dosyc cały dzień na obrotach teraz siadam spokojnie i pije kawkę buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem dosłownie padnięta buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
a ja słonko dopiero co się ogarnąlem i dopiero tu mogłem zajrzeć. Też padam na stojąco. Miłej i spokojnej nocki ci życzę i buziaczki ślę. Rano mam trochę wolnego więc tu będę. Jeszcze raz buziaczki słonko.

Gość gość
słonko niewiem czy poszło. Ja też padam. Miłe i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki dzisiaj będę w twojej miejscowości ale tak o 14 może wpadniemy na siebie jeszcze nie ma pępkowego chociaż już tyle po terminie jestem zła bo trzeba prowadzić dyżury a ty kotuś na grzyby się nie wybierasz ? Buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Powiedz mi czy już jeżdżą handlarze po domach z takim towarem co ja byłam w tam tym roku w twojej miejscowości ? Buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już buziaczki na dobranoc

Gość gość
Witam w ten deszczowy poranek który popsuł mi wszystkie plany miłego spokojnego dnia życzę i ślę gorące buziaczki