Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Co to jest zdrada? To, że idziesz z kimś do łóżka na jedną noc? A może to, że gadasz z kimś przez całą noc o rzeczach, o których nigdy byś nie powiedział partnerce? — Rozmowy o seksie. Newsweek

Gość gość
Co to jest zdrada? To, że idziesz z kimś do łóżka na jedną noc? A może to, że gadasz z kimś przez całą noc o rzeczach, o których nigdy byś nie powiedział partnerce?

Gość gość
"Nikt nie chce, aby Jego miejsce zajął ktoś inny przy ukochanej nam osobie. Starajmy się dbać o to co mamy. Starajmy się kochać i szanować drugą osobę, która otworzyła dla nas serce."

Gość gość
A ja mam kochankie i dobrze mi z tym jak to się mówi jak nie zjesz w dniu to zjesz na mieście .

Gość gość
Witam kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
tyle się napisałem i nieposzło

Gość gość
może teraz coś poleci?

Gość gość
pisałem o tym że po tej mojej rocznicy to musiałem trochę poleżeć. Nieplanowałem tego, ale rodzinka trzyma rękię na pulsie i jakoś tak wyszło. Nieodzywałem się bo wrazie coś niechciałem zostawiać śladu. A co tam u ciebie slonko? Jak tam nowi goście? Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
spadam słonko bo oko mi lebi po dniu walki. Wiesz jak to jest w sezonie. Miłej i spokojnej nocki ci życzę i gornace buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki moi goście pojechali wczoraj oboje są na urlopie to mogli posiedzieć a ja jestem od rana na obrotach teraz przyszłam do domu na śniadanie i kawkę bo to pora pamiętasz jak ci mówiłam gdzie mamcia pojechała jak żeśmy rozmawiali teraz muszę się z tym uporać i na miasto z towarem jeszcze raz miłego dzionka życzę i buziaczki ślę

Gość gość
a no prawda, ty jeszcze z tym towarem walczysz. Ja też wchodzę na obroty wchodzę. Miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
jak tam dzionek słonko? Nadal walczysz z towarem? Uwnie jak codzień-na obrotach. Buziaczki gorące słonko.

Gość gość
No buziaczki kotku jestem na mieście z moim towarem dzisiaj już 3 raz jeszcze tylko do jakiegoś supermarketu po jakiegoś zamulacza i do domku znalazłam dobrą dziurę na mój towar i to przypadkowo mamcia zadowolona szukam samochodu dostawczego chce kupić

Gość gość
słonko. Jak mamcia się tym zajmuje to dawno powinna mieć takie autko. Zamiast tego co ma. Ja mam takie i wszędzie nim trafiam. A jak niewszędzie ( tak jak za miesiąc) to to autko zarobiło na inne autko z szoferem włącznie.

Gość gość
No widzisz kotku mamcia dopiero się zdecydowała oglądaliśmy w jednym miejscu ale dobrze że mamcia nie podjeżdzała swoim autem zbyt blisko bo by korniki przeszkoczyły na nasze auto

Gość gość
a ja na tyle aut co miałem, to co mam chwale jaknajlepiej. Mało mawaryjne. Tylko czego w nim miema? Firanek na tylnim siądzeniu. ( ale jest to do ogarnięcia).

Gość gość
słonko oko mi leci. Jak nieodpiszę, to rano odpiszę

Gość gość
No właśnie te fotki hehe kotuś to zmykaj spać ja dopiero przyjechałam do domu teraz tylko kolacyjka ciepła kąpiel nocny strój no i też do wyrka jestem też padnięta a tobie życzę kolorowych snów i spokojnej nocy oby bez dyżuru buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
Miłego dzionka słonko. Gorące buziaczki ślę i zabieram się za robotę bo mi się w warsztacie trochę narobiło.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki rano net mi nie chodził i nie mogłam wejść obiadzik ugotowałam teraz idę do mojego towaru muszę go posortować jeszcze raz buziaczki i do wieczorka kotku

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór dostałem telefon z twojej miejscowości żeby przywieźć mój towar na tą ulice co mało mnie na niej nie przejechałem pamiętasz ?

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku ja wiem że zimno i pada deszcz ale trzeba na chlebek zarabiać buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Robie kupe buziaczko kochanie

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Ja juz po kupie buziaczki kochanie

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Witaj kotku kurcze od wczoraj pada deszcz żygać się chce stoimy z towarem mamcia zła dzisiaj jedziemy do twojej miejscowości oglądać auto buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Oj słonko jak mi Cię żal,a kotek gdzie?nad morzem?