Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
Kotek kurcze nie wiem , wykorzystał mnie i więcej się nie odezwał drań !!!!!!!! Nawet numer telefonu zmienił . A tyle obiecywał , łajdak

Gość gość
Wstawaj słonko ja już po kupie buziaczki

Gość gość
Napiera mi na stolca buziaczki kochanie

Gość gość
Kotek ale wiatr poszedł hihihi

Gość gość
w końcu udało mi się naprawić to moje okienko na świat i mogię pisać. Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Bo ja dopiero weszłam do domku cały dzień na obrotach buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
ja wiem słonko że w twojej firmie dużo pracy o tej porze roku. Ja zresztą też mam nawał zajęć. Jak nie w terenie to w obejściu i tak dni lecą. Buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Mam nadzieję że był dobry.

Gość gość
No dzisiaj tak ale co chodzi o wczoraj to5 bez kija domnie nie podchodz taka byłam zła i to od rana . Puść mi sygnałka6 to ci napiszę co się stało

Gość gość
Kotuś zmykam spać dosłownie zasypiam na stojąco miłego wieczoru życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia a piękny dzionek się zapowiada buziaczki na dzień dobry

Gość gość
buźiaczki słonko na dzieńdobry. Wczoraj niemogłem pisać bo miałem małe zamieszanie w domu. Dziś mi napiszesz. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Ja niedawno weszłam do domku i jeszcze muszę sok zagotować z czarnego bzu i podlewać w butelki .buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
ja słonko dopiero teraz mogłem tu zajrzeć. Jak będziesz miała chwilę to daj tu znać. Buziaczki słonko. Mam nadzieję że ten dzień był lepszy od wczorajszego. No i gorszy od jutrzejszego.

Gość gość
Kotek dzisiaj to ja pleców nie czuję tak mnie bolą mamcia musi masaż zrobić bo bez tego ni rusz a jutro ciąg dalszy powtórki z rozrywki ale jeszcze z miesiąc i po bólu .

Gość gość
taki zawód słonko masz. Ja też mam niebardzo papierkowy kończący pracę o 15ej. Musimy zarabiać na chlebek. Buziaczki słonko.

Gość gość
Kotuś puść mi sygnała to ci napisze eska co się stało

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem dosłownie padnięta miłego wieczoru życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Nawzajem kotku i tobie również życzę miłego dzionka i śle gorące buziaczki

Gość gość
słonko już po kawie? Buziaczki.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Kotuś nie zaglądałam tu później puściłam ci wpisa i poleciała do swojej pracy dzisiaj była już mnie ta pani co byłam u niej na Andrzejkach pomagała mi wspominaliśmy waszych grajków że ładnie grali opowiadałam jej jak żeś nosił dla tej pani wiesz co to było chyba na 2 piętro ale się naśmiała a zarazem współczuła idę sobie kawkę zrobić buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotuś zmykam spać muli mnie już miłego wieczoru życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Witam kotku i wszystko najlepszego buziaczki na dzień dobry oraz miłego dnia

Gość gość
ja słonko wczoraj niewchodziłem bo jak kociak jest to tylko nawija i nawija. Siedzi i patrzy na łapy więc wolę niewchodzić. Tej pani co opowiadałaś to co jej powiedziałaś że znasz tą historyjkę? Buziaczki słonko na dzieńdobry ślę i również miłego dzionka życzę.

Gość gość
Zatwardzenie mam kotek i wiatry nieprzyjemnie pachnące buziaczki

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Bo dla mnie rewelacyjnie buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
rewelacyjnie? Łał. A ja dopiero wybieram się ze smyczą. U mnie dzionek jakiś leniwy był. Czuję że żyję bo wszystko mnie boli od wczorajszej lekkiej roboty. Lekkiej bo była lekka, a jednak gnaty odzwyczaić się zdołały przyzwyczaić do leserstwa. Buziaczki.

Gość gość
A ja miałam zaproszenie tam gdzie byliśmy na Andrzejkach jest tam dzisiaj zabawa ale nie chciało mi się bo jutro muszę od rana na obroty wejść a po imprezce nie chciało by się a od połowy października nadają przymrozki więc nie mogę sobie pozwolić na leniuchowanie . Buziaczki kotku

Gość gość
i właśnie za takie myślenie międzyinymi zasługujesz by cię kochać. Prawdziwa szefowa z ciebie. Buziaczki słonko.