Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem dosłownie padnięta jutro rano tu zajrzę miłego wieczoru i buziaczki na dobranoc

Gość gość
ja też spadam spać. Jak narazie rano mam wolne więc jeśli się nic niezmieni, to dam ci buziaczka na dzieńdobry. Tymczasem ślę ci gorące buziaczki na dobranoc. Spokojnej nocki słonko. Dla ciebie i dla mnie. Do jutra słonko.

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia buziaczki na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Kotku zmykam spać miłego wieczorku i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc

Gość gość
Witam kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
gorące buziaczki słonko za to że mnie tu niebyło, ale mam taki nawał jak rzadko kiedy. Dziś 15 godzin i dopiero teraz mogę sobie spokojnie usiąść. Śniadanie o 14ej w locie. Obiad to może innym razem, kolacja nareszcie przy stole. Rano do boju i plany skończyć w porze obiadowej, a jak będzie to jutro zobaczymy. I tak ostatnio czas leci. Buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Jak będziesz mogła to napiszesz co tam u ciebie. Jeszcze raz buziaczki.

Gość gość
Witaj kotku ooooooooooooooooooooo kurczeeeeeeeeeee z tą godzina to mnie zaskoczyłeś tak do późna pracujesz ? Ja o tej porze to na drugi bok się przekrencam ale dzisiaj sobota to może pośpisz sobie a co u mnie a dzień jak co dzień pomału kończę ze swoim towarem w tym roku idzie jak świeże bułeczki już od siódmej jestem na mieście buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Słonko szefowa się doeiedziała o nas mam teraz młyn

Gość gość
O kotku mieliśmy gościa buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
taki mam problem że napiszę się i niechce iść

Gość gość
Kotuś i ja tak czasem mam dzisiaj wozilismy swój towar do mamci byłej patrzyła na mamcie jak by chciała ją wzrokiem rozebrać

Gość gość
słonko to może jutro. Dosłownie padam. Miłej i spokojnej nocki ci życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
O kurcze kotuś przepraszam za wczoraj ale zasnełam nie wiem nawet kiedy mi oko polecisło dopiero co wstałam tak mi głupio dobrze że jestem szefową swojego zakładu i nikt mi nie stoi nad głową buziaczki kotku i to takie podwójne za wczoraj i dzisiaj

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia weekend się skończyły czas do pracy buziaczki gorące na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął ? Bo u mnie cały dzień padało więc dzionek spędzony w domuku a i tu jest co robić ale teraz można usiąść i odpocząć przy kawie kotuś dzisiaj jak rozmawialiśmy to powiedziałeś że słabo mnie słychać ale teraz nie będzie już z tym problemu mój operator postarał się o to i chwała mu za to buziaczka kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Hej kotku pora wstawać trzeba na chlebek zarabiać buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj słonko . Pisałem Ci wcześniej żebyś dała mi spokój . Szefowa się o nas dowiedziała i teraz mam młyn , ty tak naprawdę nic dla mnie nie znaczysz to był porostu mały epizod . Chciałem zaszaleć na boku i to zrobiłem , ale nie zostawię szefowej dla ciebie !!!!! Wiem obiecałem Ci wiele i ty w to uwirzyłaś , chciałem cię zdobyć dlatego były te kłamstwa . A teraz wybacz i zapomnij o moim istnieniu , nie dzwoń do mnie i nie pisz , dość mam kłopotów przez ciebie . Nie żałuję tego jednego że cię zdobyłem i byłaś w tym niezła , żegnaj słonko na zawsze i proszę cię o jedno wykasuj mój numer telefonu . Pa twój były KOTEK

Gość gość
że też jakiemuś palantowi chce się wypisywać głupoty. Buziaczki słonko na dobry wieczór.

Gość gość
Witaj kotku trzeba było mi esa wysłać że w temat zajrzałeś a ja czekałam na eska jak tam minął dzionek ? Buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
ja to po obiedzie jak padłem to dopiero niedawno wstałem. Mam trochę walki z awarią. Powyginam się trochę i padam. Jutro mam nadzieję że się z tym uporam. Czas najwyższy bo cały tydzień stoję. Buziaczki słonko.

Gość gość
To sam robisz czy z kociakami ? Buziaczki

Gość gość
jutro będę miał pomoc. Kociaki mają wolne to mi pomogą

Gość gość
O to fajnie mamcia też ma narazie pomoc ale jak długo kto to wie . Kotuś pamiętasz jak ci mówiłam żebyś kciuki za mnie trzymał o 10 tej ? Udało się mamcia szczęśliwa ja też

Gość gość
no to tylko pogratulować. Twoja mamcia ma głowę na karku.

Gość gość
No dzisiaj zamówiła jedną rzecz mają przyjechać i zamontować no i chyba do szczęścia jej nic nie trzeba . A co znowu u ciebie się stało z tym warsztatem ?