Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

nasz temat

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Kotu艣 zmykam spa膰 jestem dos艂ownie padni臋ta jutro rano tu zajrz臋 mi艂ego wieczoru i buziaczki na dobranoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja te偶 spadam spa膰. Jak narazie rano mam wolne wi臋c je艣li si臋 nic niezmieni, to dam ci buziaczka na dzie艅dobry. Tymczasem 艣l臋 ci gor膮ce buziaczki na dobranoc. Spokojnej nocki s艂onko. Dla ciebie i dla mnie. Do jutra s艂onko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia buziaczki na dzie艅 dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 dzionek? Buziaczki na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotku zmykam spa膰 mi艂ego wieczorku i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam kotku mi艂ego dzionka 偶ycz臋 i 艣l臋 gor膮ce buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 dzionek? Buziaczki na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gor膮ce buziaczki s艂onko za to 偶e mnie tu nieby艂o, ale mam taki nawa艂 jak rzadko kiedy. Dzi艣 15 godzin i dopiero teraz mog臋 sobie spokojnie usi膮艣膰. 艢niadanie o 14ej w locie. Obiad to mo偶e innym razem, kolacja nareszcie przy stole. Rano do boju i plany sko艅czy膰 w porze obiadowej, a jak b臋dzie to jutro zobaczymy. I tak ostatnio czas leci. Buziaczki s艂onko na dobry koniec dnia. Jak b臋dziesz mog艂a to napiszesz co tam u ciebie. Jeszcze raz buziaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku ooooooooooooooooooooo kurczeeeeeeeeeee z t膮 godzina to mnie zaskoczy艂e艣 tak do p贸藕na pracujesz ? Ja o tej porze to na drugi bok si臋 przekrencam ale dzisiaj sobota to mo偶e po艣pisz sobie a co u mnie a dzie艅 jak co dzie艅 poma艂u ko艅cz臋 ze swoim towarem w tym roku idzie jak 艣wie偶e bu艂eczki ju偶 od si贸dmej jestem na mie艣cie buziaczki kotku na dzie艅 dobry i mi艂ego dzionka 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂onko szefowa si臋 doeiedzia艂a o nas mam teraz m艂yn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O kotku mieli艣my go艣cia buziaczki na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
itnieposz艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taki mam problem 偶e napisz臋 si臋 i niechce i艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotu艣 i ja tak czasem mam dzisiaj wozilismy sw贸j towar do mamci by艂ej patrzy艂a na mamcie jak by chcia艂a j膮 wzrokiem rozebra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶emy na eski?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂onko to mo偶e jutro. Dos艂ownie padam. Mi艂ej i spokojnej nocki ci 偶ycz臋 i gor膮ce buziaczki 艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O kurcze kotu艣 przepraszam za wczoraj ale zasne艂am nie wiem nawet kiedy mi oko polecis艂o dopiero co wsta艂am tak mi g艂upio dobrze 偶e jestem szefow膮 swojego zak艂adu i nikt mi nie stoi nad g艂ow膮 buziaczki kotku i to takie podw贸jne za wczoraj i dzisiaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia weekend si臋 sko艅czy艂y czas do pracy buziaczki gor膮ce na dzie艅 dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 ? Bo u mnie ca艂y dzie艅 pada艂o wi臋c dzionek sp臋dzony w domuku a i tu jest co robi膰 ale teraz mo偶na usi膮艣膰 i odpocz膮膰 przy kawie kotu艣 dzisiaj jak rozmawiali艣my to powiedzia艂e艣 偶e s艂abo mnie s艂ycha膰 ale teraz nie b臋dzie ju偶 z tym problemu m贸j operator postara艂 si臋 o to i chwa艂a mu za to buziaczka kotku na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku mi艂ego dzionka 偶ycz臋 i 艣l臋 gor膮ce buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej kotku pora wstawa膰 trzeba na chlebek zarabia膰 buziaczki na dzie艅 dobry i mi艂ego dzionka 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj s艂onko . Pisa艂em Ci wcze艣niej 偶eby艣 da艂a mi spok贸j . Szefowa si臋 o nas dowiedzia艂a i teraz mam m艂yn , ty tak naprawd臋 nic dla mnie nie znaczysz to by艂 porostu ma艂y epizod . Chcia艂em zaszale膰 na boku i to zrobi艂em , ale nie zostawi臋 szefowej dla ciebie !!!!! Wiem obieca艂em Ci wiele i ty w to uwirzy艂a艣 , chcia艂em ci臋 zdoby膰 dlatego by艂y te k艂amstwa . A teraz wybacz i zapomnij o moim istnieniu , nie dzwo艅 do mnie i nie pisz , do艣膰 mam k艂opot贸w przez ciebie . Nie 偶a艂uj臋 tego jednego 偶e ci臋 zdoby艂em i by艂a艣 w tym niez艂a , 偶egnaj s艂onko na zawsze i prosz臋 ci臋 o jedno wykasuj m贸j numer telefonu . Pa tw贸j by艂y KOTEK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶e te偶 jakiemu艣 palantowi chce si臋 wypisywa膰 g艂upoty. Buziaczki s艂onko na dobry wiecz贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku trzeba by艂o mi esa wys艂a膰 偶e w temat zajrza艂e艣 a ja czeka艂am na eska jak tam min膮艂 dzionek ? Buziaczki kotku na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja to po obiedzie jak pad艂em to dopiero niedawno wsta艂em. Mam troch臋 walki z awari膮. Powyginam si臋 troch臋 i padam. Jutro mam nadziej臋 偶e si臋 z tym uporam. Czas najwy偶szy bo ca艂y tydzie艅 stoj臋. Buziaczki s艂onko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sam robisz czy z kociakami ? Buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jutro b臋d臋 mia艂 pomoc. Kociaki maj膮 wolne to mi pomog膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O to fajnie mamcia te偶 ma narazie pomoc ale jak d艂ugo kto to wie . Kotu艣 pami臋tasz jak ci m贸wi艂am 偶eby艣 kciuki za mnie trzyma艂 o 10 tej ? Uda艂o si臋 mamcia szcz臋艣liwa ja te偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to tylko pogratulowa膰. Twoja mamcia ma g艂ow臋 na karku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No dzisiaj zam贸wi艂a jedn膮 rzecz maj膮 przyjecha膰 i zamontowa膰 no i chyba do szcz臋艣cia jej nic nie trzeba . A co znowu u ciebie si臋 sta艂o z tym warsztatem ?

Udost臋pnij ten post