Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
A co to nie poszło?

Gość gość
co się stało? Napiszę ci eska.

Gość gość
Kotuś zmykamy spać jest już późno a rano trzeba wstać a jeszcze jutro na 17 mam do kościoła bo jutro jest ważny dzień mojego gościa ty też musisz wypocząć przed jutrzejszym dniem a zatem kotku kolorowych snów rano tu zajrzę żeby dać ci buziaczka dobranoc kotku i buziaczki na dobranoc

Gość gość
Ok kotku to napisz czekam

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Kurcze jest tak zimno że nie chce się z domu wychodzić dzisiaj to nawet moja smycz śpi w domu buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki ślę. Przez tą pogodę to wkurzony jestem bo z warsztatem stoję. Wiesz jaka to robota na dworze.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Ooooo kurczę to nie masz salonu na ten twój garaż ? Jeśli nie masz to ci współczuję nie pamiętam dnia bez deszczu mamcia też się denerwuje bo jeszcze ma trochę pracy na posesji a przez ten deszcz ze wszystkim stoi wkońcu dzisiaj uporałam się ze swoim towarem czas będzie zacząć mój upragniony remącik tylko ten mój fachowiec nie na rękę mi buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Remącik a na kącie w koncie pluskwa.

Gość gość
Witaj kotku w ten deszczowy poranek kiedy to przestanie padać ? Kurcze nie można nic zrobić na posesji i u ciebie ten warsztat stoi buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę może później się rozpogodzi bądźmy dobrej myśli

Gość gość
gorące buziaczki słonko. Ja dopiero dziś ruszyłem w pole. Tyle się męczyłem z tym warsztatem, ale w końcu udało mi się ruszyć. Gdybym miał odpowiedni sprzęt to zrobiłbym to w dwa dni. Wybieram się ze smyczą. Co słonko porabiasz?

Gość gość
No buziaczki co porabiam ? Nie będę tu pisała mogę ci napisać eska jeśli tak to puścić sygnałka

Gość gość
A ja na polu cały dzień rozrzucałe gnój widłami. A ile razy chlapnęł mi na mordę! Buziaczki kochanie.

Gość gość
gość dziś A ja na polu cały dzień rozrzucałe gnój widłami. A ile razy chlapnęł mi na mordę! Buziaczki kochanie. Xxxx widzisz słonko jaką jeszcze mamy zacofanych rorników? Może temat gość pomylił, ale to że widły mu za traktor robią to fakt.

Gość gość
O kurczeeeeeeeeeee to ten gość żyję sto lat za mużynami hehe

Gość gość
Kotuś a może on pomylił temat rolnik szuka żony hehe

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już miłego wieczoru i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc

Gość gość
Witam kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Ciśnie mnie na stolca buziaczki kochanie

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
a w miarę na spokojnie. Wszystko na luzie. To tu, to tam, ale na spokojnie. A co tam u ciebie słonko? Buziaczki ślę.

Gość gość
A u mnie no wiesz odwiedziliśmy groby a jak przyjechaliśmy to przyjechali goście te z tej miejscowości co byliśmy tam na Andrzejkach i spominalismy twoich grajków jak fajnie grali i umówiliśmy się już teraz na Andrzejki też do tej miejscowości a co tam u ciebie ? Buziaczki kotku

Gość gość
a ja sobie siedzę przy zamulaczu, oceniam cały dzień, o tym że od rana do boju i wogóle. Muszę teraz nadrabiać tydzień postoju choć i tak nieodrobię tego co stałem. Dobrze że już jestem na obrotach bo w domu bez zajęcia to chyba bym się udusił.

Gość gość
Dostałeś eska? To fajnie że możemy miec prywatnie kontakt i pisać sobie eski.

Gość gość
Ty tak jak mamcia nawet dzisiaj się denerwować że nie pada a ona w rozjazdach . Ale jutro jedzie do twojej miejscowości a ja mam swoich kochanych gości więc będę w domku w sobotę goście odjeżdżają więc będzie trochę spokoju . Nadają cały tydzień pogody a potem przymrozki muszę się uporać z kwiatami

Gość gość
właśnie o ten deszcz to i mnie chodzi bo jak jutro będzie padać to zmiana planów i większoś dnia pewnie w domu

Gość gość
Lepiej niech nie pada bo znajoma mamci to jeszcze parę dni to będzie musiała od nas kajaka pożyczyć żeby do domu się dostać tak tym wylało