Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klodiiiii

Beta Hcg Nie urosła tyle ile trzeba, czy są szanse???

Polecane posty

Czesc. Staralismy sie z mężem 2,5 roku o ciąże,aż w koncu zobaczylam upragnione II kreseczki. Moja beta rosnie nastepująco. 95-> po 2 dniach 277-> po kolejnych 4 dniach 540. Na usg nic nie widać, i lekarz musi wkluczyc ciąże pozamaciczną. Wiem ze beta powinna sie podwoic po 2 dniach a ona sie nie podwoila nawet po 4. Czy któraś z Was tak miała, ze beta sie na chwile zatrzymala a potem skoczyla i jest wszystko ok????? Czy jest jeszcze szansa ze zacznie rosnać???

Gość gość
Przeciez masz podwojona co ty pierdzielisz liczyc nie umiesz ?

Slucham??? napisalam ze po kolejnych 4 dniach a nie po 2....od wyniku 277 minely 4 doby. jak masz tak "pomagac" to lepiej nie odzywac sie wcale.

Gość gość
Są, pewnie że są. Kiedy masz wizytę?

Mam powtorzyc wynik w piatek, a w nasteonym tygodniu wizyta. Beta powinna sie podwajac co 2 dni , aby ciaza rozwijala sie prawidlowo.

Gość gość
Acha no to poronisz.

Gość gość
Pamiętaj bhcg rośnie skokowo w tym kalkulatorze wpisuj pierwsze i ostatnie badanie bo chodzi o średni przyrost i nie denerwuj sie daj znać co Ci wyszło.

w tym kalkulatorze wychodzi ze jest nieprawidlowy wzrost. Juz go dzis sobie obliczalam. Pytam o inna rzecz, czy ktoras tak miala i czy potem bylo ok a nie czy jest prawidlowo czy nie :(

Gość gość
Gosciu z 20:13 puknij Ty sie w ten durny leb. Autorko a ty sie nie martw trzymam kciuki zeby bylo dobrze napewno bedzie tym bardziej ze ktos napisal ze beta rosnie skokowo no wiec pewnie wszystko w pozadku glowa do gory z calego serca zycze Ci zdrowego dzidziusia:)

Gość gość
Pisałam o 20:11 i o tym kalkulatorze. Moja beta przyrastała mniej więcej o 57%, za mało ale gin kazał zrobić po raz czwarty i nagle skok o 117% wszystko jest z dzieckiem dobrze 24tc tylko mam problem z szyjka ale to raczej nie ma znaczenia. To moja trzecia ciąża ale o pierwszą staraliśmy się ponad trzy lata, o drugą ponad dwa. O tą ostatnią 1cykl:-) W 2009 roku poroniłam, bhcg spadło drastycznie po 48h. Nie pamiętam już ile wynosiło ale mam dwoje wspaniałych dzieci i oczekuje trzeciego. Życzę Ci żeby wszystko było dobrze, rozumiem Twój stres i nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodlę się w Twojej intencji. Napisz proszę po wizycie. Trzymam kciuki.

Gość gość
Ja miałam dwa razy taką sytuację. Za pierwszym hcg urosło do ok. 8 tys., ale było to bardzo nierówny przyrost. Ciąża pozamaciczna :-( W ostatniej ciąży dość słaby przyrost i jeszcze krwawienie, byłam pewna, że to koniec. A tymczasem w 6 tygodniu ujrzałam na ekranie USG bijące serce! :-) Synek urodził się zdrowy, choć wcześniak (infekcja szyjki macicy).

Dziękuje :) Podtrzymujecie mnie na duchu :) Uczucia z jakimi sie teraz muszę zmierzyć sa okropne...ale dam radę.

Gość gość
Bardzo mi przykro :(...

Gość gość
Przykro mi,mocno ściskam i powodzenia następnym razem.

Gość gość
Przykro mi bardzo :(

Gość gość
Głowa do góry i nie poddawaj się!