Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja polityczna w Polsce zmierza chyba do wojny domowej

Polecane posty

Gość gość

tak to sie skonczy zaczną się mordowac nawzajem, a moze to i dobrze ?

Gość gość
no pewnie juz jutro podczas protestu kodowcow podobno maja powiesic dla przykladu 50 losowo wybranych :D

Gość gość
tak bedzie wojna

Gość gość
Wina pisuaru

Gość gość
nie moge sie doczekac kiedy milicja wkroczy do pedalskich darkroomów i w inne miejsca ich "pikiet" i zacznie pałować dziką zwierzynę

Gość gość
Szykuje sie u nas nowa Bialorus - zyczenie PISu. I teraz to juz nie sa zarty.

Gość gość
dokładnie, jak im się Radziwiłł czy inne Szyszko dobierze tak na serio do dupska to zrozumieją, młodzi nie wiedza co to jest komuna, co to są rządy/dominacja jednej partii, dla nich to są śmieszne i absurdalne sytuacje w Zmiennikach, Alternatywach 4, Jaruzelski, czołgi na ulicach, cenzura, tylko mało kto widzi, ze obecnie cenzurą zbliżamy sie znów do tej z PRL :( coraz większa kontrola internetu, kart sim, telewizji publicznej juz nie ma, wyrzucanie dziennikarzy i prezenterów tylko dlatego ze kiedys ''źle mówili'' nt PIS lub Kaczynskiego, co to jest jak nie komuna ? Mi sie zawsze marzył taki kraj jak Szwajcaria, z prawdziwą demokracją, co chwile tam są referenda, ludzie sami zgłaszają bywatelskie projekty, kazdy sie interesuje władzą i tym co ona robi, u nas ludzie czekają tylko na manne z nieba, ''darmowe'' pieniądze z mopsów, zasiłki i publiczne spektakle pt komisje śledcze

Gość gość
15:49 to niestety prawda. Też odczuwam taką nostalgię za mądrymi ludźmi jak Bartoszewski, którzy naprawdę mi imponowali, a teraz to depresja mnie ogarnia jak widzę co się dzieje. Nie możemy siedzieć cicho, bo oni zrujnują nasz kraj, bo to nie jest tylko ich kraj.

Gość gość
16:11 Przeciez Bartoszewski obrazal nas,Polakow.A ty jeszcze tesknisz za nim?Czyzby nasz narod lubil plaszczyc sie przed tymi,ktorzy i tak nas nie lubia,np.przed UE?

Gość gość
Tak tęsknię za Bartoszewskim - podziwiałam tego człowieka, on potrafił tak przemawiać, że byłam dumna że jestem Polką, a jak słucham kaczkę... - to mam myśli, że trzeba uciekać z kraju.

Gość gość
Niestety Polacy nie maja mentalnosci szwajcarskiej i nigdy to sie nie zmieni. Bedzie ponownie komuna w Polsce, az plakac sie chce.

Gość gość
16:20 Przeciez on nazwal Polakow bydlem a o Polsce mowil,ze wyglada jak stara panna na wydaniu.Gratuluje masochizmu i glupoty.Chyba,ze jestes Zydkiem tak jak on.Wtedy swoj swojego zawsze poprze.

Gość gość
Ale nie ucieknę, będę walczyć z wami ksenofobami, homofobami, już tym nawet, że tu będę i nikt nigdy mnie zastraszy, będę mówić co myślę.

Gość gość
PO i Nowoczesna jątrzy,podburza,bo chcą "żeby było tak jak było",żeby rządziła"nadzwyczajna kasta ludzi"która się sama wybiera,sama decyduje kto do niej może przynależeć i ich orzecznictwo jest ostateczne i nie podlega dyskusji! Tego właśnie chce PO i ich niedouczone kumple,a na dodatek latają kablować na swój kraj zagranicę.WSTYD!

Gość gość
Jestem Żydem, gejem, lesbijką i co zabronisz? Rozstrzelasz? Do więzienia? Mogę być kim chcę i nie muszę się przed tobą tłumaczyć.

Gość gość
Tu nie chodzi o opozycję tylko konstytucję, czemu wy tego nie analizujecie? Tylko powtarzacie bzdury. PiS nic nie zmienia tylko robi z Polski jednopartyjną i zagarnia władzę. Ale wy jesteście ślepi.

Gość gość
Mnie to nie przeszkadza dopóki nie narzucasz mi swoich przekonań,upodobań,"nie chodzisz po moim podwórku"

Gość gość
Jaką jednopartyjną???!!! Będą następne wybory to naród zdecyduje.Jak zechce to wybierze tych aferałów z PO i znowu naród będzie strzyżony jak barany,ale wtedy będą zachowane standardy demokratyczne :D

Gość gość
16:30 To musi bardzo nienawidzic Polakow i Polski.Ale nie zal mi takiego prostaka.