Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiesekso

Pytania seksualne do naszych chlopcow

Polecane posty

Gość Lubiesekso

Czy dla was jest roznica pomoedzy miekkosvia o***tu, ust a pochwy? Tak gdybyscie mieli to porownac, strasznie mnie to ciekawi. Co bardzirj obejnuje wasze przyrodzenie, nasza pupa, pochwa czy usta? Fajnie jakby ktos sie rozpisal, strasznie mnie to nutruje :) rownie chetnie odpowiem na jakies pytania. Co czujecie podczas seksu i wgl ale bez emocji

Gość gość
Doznania fizyczne są podobne, może nie wielkie różnice. W povhwie jest najwygodniej i całkowita swoboda ruchów, w buzi nawilgotniej ale możesz trafić na zęba, w odbicie ciasno i trzeba uważać. Ale to nie o Doznania fizyczne chodzi.

Gość gość
Zdrowy chłop :classic_cool:

Gość Paulilna
Gosc 15- to podobnie to czujecie ? Na wacku? Nie roznia sie doznania? Przeciez w buzi jest jezyk a jak pochwa jest zbudowana?

Gość Lubiesekso
To nie wielkie roznoce czujecie? Aha, a czemu w c***e najwygodniej? Myslalam ze sluz daje wieksza wilgotnosc niz slina :D fajnie, opowiadajcie wiecej. Puchacz a Ty jak to odczuwasz?

Gość Lubiesekso
Aha no ale czujesz np roznice w dotyju itp?

Gość gość
W ustach jest fajnie, ale jak kobieta nie używa zębów, w pochwie różnie, czasem dojście zajmuje mi godzinę co niekoniecznie jest komfortowe dla partnerki, w pupie za to spuszczam się w minutkę:)

Gość gość
gość dziś Fuuuuuj, bleeee :O

Gość gość
gość dziś to miało być :O Obrzydlistwo :O

Gość gość
To ja tez mam pytanie do nasztch panow. Czy pieszczoty zoladzi sa bardzo przyjemne ? I dlatego pochwa przegrywa? Nie piesci czubka penisa?

Gość gość
Czekałem autorze kiedy znowu wrócisz . I się doczekałem. Minęło już tyle czasu a ty dalej z tym samym pytaniem. Co jeszcze cie męczy ze nie dajesz spokoju. Czy nie wszystko zostało powiedziane?

Gość gość
To w ustach macie ciasniej niz w cipce? :-(

Gość Lubiesekso
Ale jaki autor? Pytac nie mozna chlopakow? Komu to przeszkadza, kto chce odpoqiada. Po to jest to forum i ten dzial. Szkoda tylko ze juz nikt sie nie wymoenia opiniamii :/

Gość gość
18:42 to miej prosze tyle odwagi i napisz jak naprawde jest

Gość gość
Próbowałem tylko pochwy i oral. Oral mi tak nie przypadł do gustu, serio, jestem chyba jedynym facetem, którego oral tak nie kręci. Pochwa już tak i to bardzo. Ściska bardzo zmysłowo, ale najbardziej lubię to ciepło przenikające penisa. Ahh... To ciepło było pierwszą rzeczą, którą odczułem podczas pierwszego razu. I nigdy nie zapomnę. :)

Gość gość
Pochwa to oczywiście codzienność, to najprostsze i najprzyjemniejsze. Do pupy zdarzało mi się ale to wymaga dużej ilości śluzu, czyli kobieta musi być bardzo podniecona. Do ust nigdy i w ogóle nie wyobrażam sobie nawet tego. Wg mnie to zboczenie.

Gość gość
21:41 napisales to powaznie??:)czy specjalnie?

Gość gość
Temat ucichl a szkoda - fajny. Napiszcie cos wiecej, odczuwacie te roznice miedzy otworkami? Gdzie jest ciasniej, czy wnetrza sie roznia? Ja np strasznie odczuwam roznice miedzy palcami a penisem a jeszcze jeykiem partnera.

Gość Purchaweczkaa
To podobne sa czy nie?? :/

Gość gość
Nikt nie odpowie autorce i dalej bedzie zakladac tm. Niech sie ktos poswieci i wypowie :/

Gość gość
To co wy nie czujecie Roznic fizycznych??? Zdiwilam sie troche, nyslalam ze kazda "Dziurka"oferuje inne doznania. ?

Gość gość
najfajniej jest w buzi zupełnie inne doznania ale pod warunkiem że kobieta się przykłada a nie tak z przymusu, można dochodzić po kilka razy, a najlepsze połączenie jest na zmianę z piczka wtedy to odlot

Gość gość
Wiem ze w buzi. Tylko chce wiedziec czy doznania pomiedzy pochwa sie roznia

Gość gość
Ja tam nie wiem, nie znam sie

Gość gość
warto odwiedzic fapfap24.pl

Gość ZaciekawionaPani
Piszcie cos wiecej

Gość gość
Ja już napisałem że bardzo podniecają mnie obie dziurki. Ale niewątpliwie większe doznania są w cipce gdy czuje się nabrzmiałą przed orgazmem łechtaczkę i to że kobieta nad niczym już nie panuje. W pupie też mam duże podniecenie, ale kobieta chyba mniej. Ust a to dla mnie zboczenie.

Gość gość
To ja nie ogarniam tez, sa roznice pomiedzy wkladaniem do nuzi a do cipko czy nie ma??

Gość gość
Tu nie ma mezczyzn to co wy chcecie..:/

Gość Cute1one
Sa tu panowie wgl? Czy same kobiety na forum? Zaden temat nie moze sie utrzymac bo odrazu zakladaja ze to troll:/ a ja bym chetnie pogdybala z jakims milym panem