Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna to pomyłka

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 4 lata wiecznie fochy pretensje za mało kasy za mało przyjemności. Mamy dwa własne mieszkania w trzecim wspólnym mieszkamy. Zarabiamy dobrze. Ona strasznie dużo wydaje. Jaraja ja zakupy i restauracje. Nic więcej moze jeszcze telewizja. Gdzie ja miałem oczy. Jest nudna, rozkapryszona córeczka bardzo bogatych lekarzy. Jakie to wszystko było udawane. Dwa lata wspólnego mieszkania i wyszło szydło z worka. Dziękuję opacznosci ze się nie zareczylem. Nawet przychodzi do sprzątania Pani bo damesa ma wywalone. Żadnych pasji poza tv i Facebookiem i lansem na mieście. Pracuje po 8 10 h dziennie . Wyrzucam śmieci myje naczynia składam łóżka robię zakupy gotuje. Chciałem partnerkę a mam w domu nieroba wywalone ma na wszystko jeszcze miesiąc nowa praca i dziękuje i niech idzie do kogo chce. Współczuje kolejnemu facetowi. Miarka sie przebrała jak dostałem w dziub za nic potem jeszcze raz z łapami leciała to zablokowałem . Ona ma zawsze racje lub chce mieć. Mam nadzieje ze są jeszcze normalne kobiety. Ja trafiłem na toksycznego diabła w kobiecym przebraniu. Dobrze ze nie mamy dzieci. Ufff

Gość gość
-10/ 0 dziękuję za uwagę

Gość gość
Smutne to bardzo

Gość gość
Ah ta opaczność :P