Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzęt agd rtv

Polecane posty

Gość gość

Bardzo dużo dobrego słyszałem o Komisie Technicznym Wrocław na ulicy. Staromłyńska 2a są tam używane rzeczy w bardzo dobrym stanie sprawne. Zastanawiam się nad zakupem kilku rzeczy do domu w tym miejscu dlatego chciałabym spytać co o tym myślicie, kupował tam ktoś?

Gość gość
ty totalfinanse ale w temacie piszesz

W Seci znaleźć można całe mnóstwo różnego rodzaju serwisów elektroniki. Bez przeszkód można powiedzieć, że wystarczy się nieco w tym obszarze tematycznym rozejrzeć i z całą pewnością coś sprawdzonego się znajdzie. Na przykład w Katowicach na ulicy Karłowicza jest serwis elektroniki TYLA http://tyla.pl/ Jakiś czas temu naprawiłem u nich mój komputer stacjonarny. Wszystko poszło bardzo sprawnie i bez przeszkód. Potem wróciłem z telewizorem i amplituerem, które już niestety były po gwrancji. Również poradzili sobie bez zarzutu. Zresztą dwadzieścia lat doświadczenia na rynku musi świadczyć o naprawdę wysokim poziomie ;) Nie utrzymali by się na rynku, gdyby coś tam było nie tak jak trzeba :) W innych miastach nie wiem jak wygląda ta sytuacja, ale jeśli jesteście z Katowic lub okolicznych miejscowości, to z całą pewnością można powiedzieć, że warto do nich zajrzeć. A jeśli jesteście z jakiegoś innego miasta, to warto popytać o to znajomych, którzy z całą pewnością będą w stanie pomóc i doradzić coś sprawdzonego :)

Gość gość
Od pewnego czasu sprzęt RTV, AGD oraz inne akcesoria do komputerów kupuję od www.wndcomp.pl Mają szeroki wybór świetnej jakości produktów. Są rzetelną firmą, której warto zaufać. Można znaleźć u nich sporo ciekawych rzeczy.

Gość gość
Musiałem wymienić lampę w projektorze Sony, dość nietypowy model. Udało mi się tylko znaleźć w http://www.uchwytyekranyprojektory.pl/. Jedną rzecz jeszcze kilka miesięcy później panowie mi odnaleźli i ściągnęli na życzenie. Nic nie musiałem dopłacać. Jak dla mnie rewelacja i wszystko dostępne od ręki.

Gość kalulka
Teraz na rynku jest tyle sklepów z urządzeniami AGD że na prawdę jest w czym wybierać. Najpierw może porównaj sobie ceny urządzeń jakie cię interesują, zwróć uwagę też na markę firmy która ma dobre urządzenia. Ja swego czasu szukałam pralki i najpierw szukałam opinii klientów a potem porównywałam ceny. Marka Candy wydaje sie być dobrą firmą więc może poszukaj tej firmy pralkę, piekarnika itd.

Gość gość
wiadomo, że najlepszy jest media expert :) moja cała rodzina tylko w tu robi zakupy

Gość artewik12
a tam co do sprzętu rtv to patrz gdzie jest taniej, wszystko i wszędzie teraz dostaniesz w tych sieciówkach. Zajrzyj sobie na https://egosim.pl/ - opisane masz tam wszystko w tym temacie ;)

Gość gość
Zdecydowanie polecam www.Ferguson.pl znana marka, rozsądne ceny i przede wszystkim bezawaryjny sprzęt, jak do tej pory jeszcze się nie zawiedliśmy.

Gość gość
ja tam zawsze jak kupuje jakieś sprzęty to zamawiam na media expert

Gość gość
głównie ME u mnie, bo to nasi

Gość gość
Media expert bo mają dobre ceny, często jakieś promocje, ogarniętych ludzi plus że to polski sklep

Gość cvf

mi wsyzstko jedno w sumie, ale ostatnio tez w mediaexpercie bylam

Gość ala
Dnia 9.12.2018 o 16:36, Gość cvf napisał:

mi wsyzstko jedno w sumie, ale ostatnio tez w mediaexpercie bylam

w wawce tez ostatnio pootwierali, to i ja sie bede mogla przejsc w koncu lol

Gość gość

kto już tu wspomniał o komisie technicznym wrocław też tam sprzęt agd kupuje, ceny sa bardzo fajne, a wszystko w bardzo dobrym stanie

Gość gość

Ja miałem sporo niepotrzebnego sprzętu RTV. Zdecydowałem się na sprzedanie go do lombardu http://www.lombard777.pl/ w Krotoszynie. Tam przyjmują urządzenia RTV i AGD. Polecam wam się z nimi skontaktować w tej sprawie.

Gość Aza

Jeżeli chodzi o AGD to tylko Electrolux. Mam piekarnik SteamBoost i jestem w nim zakochana. 🙂

Gość Paulinka

Też mam piekarnik od Electroluxa, ale ten z funkcją SenseCook. Zawiera termosondę, która monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik, jedzenie jest idealne 🙂 

Gość Aza

W SteamBoost mogę wykorzystywać parę na wiele sposobów - do pieczenia, opiekania, podgrzewania etc. 🙂

Gość Fifi
Dnia 30.08.2019 o 09:30, Gość Aza napisał:

W SteamBoost mogę wykorzystywać parę na wiele sposobów - do pieczenia, opiekania, podgrzewania etc. 🙂

Piekarnik idealny, można wyczarować zdrowo i szybko coś dobrego do jedzenia. Bardzo prosty w obsłudze, sam dostosuje poziom pary więc nawet jak ktoś nie jest uzdolniony kulinarnie może zrobić dobry posiłek. 

Gość Cukierka

A ma ktoś z Was ten nowy piekarnik z kamerą i wifi? Jestem bardzo ciekawa opinii o nim, marzy mi się od kiedy zobaczyłam. Uwielbiam gotować i piec, a jeszcze jakbym mogła sterować tym z aplikacji to bajka. 

Gość Juśka
3 godziny temu, Gość Cukierka napisał:

A ma ktoś z Was ten nowy piekarnik z kamerą i wifi? Jestem bardzo ciekawa opinii o nim, marzy mi się od kiedy zobaczyłam. Uwielbiam gotować i piec, a jeszcze jakbym mogła sterować tym z aplikacji to bajka. 

Mówisz o piekarniku Electroluxa SteamPro? Jest bardzo fajny, w telefonie faktycznie możesz sobie śledzić postępy swojego pieczenia. Do tego z aplikacji może regulować np. temperaturę. 

Gość malwina

ja zawsze po sprzet do kuchni, smartfony, tv itd chodze do media expert, zawsze mi dobrze doradzą

Gość susu
Dnia 22.10.2019 o 13:53, Gość malwina napisał:

ja zawsze po sprzet do kuchni, smartfony, tv itd chodze do media expert, zawsze mi dobrze doradzą

no i to polskie sklep, a nie zagraniczny moloch jakis

Gość Dorka
Dnia 1.10.2019 o 12:25, Gość Juśka napisał:

Mówisz o piekarniku Electroluxa SteamPro? Jest bardzo fajny, w telefonie faktycznie możesz sobie śledzić postępy swojego pieczenia. Do tego z aplikacji może regulować np. temperaturę. 

Prawda, ten piekarnik to cudeńko, ostatnio oglądałam go w sklepie, ma wszystko czego potrzeba, sama chyba się zdecyduje na zakup po remoncie. 

Gość Ubiso

a ja się zastanawiam nad zmywarką tą od Eectroluxa AirDry. Mam ochotę ją kupić, słyszałam że jest bardzo dobra. Ma może ktoś

Gość Farel
56 minut temu, Gość Ubiso napisał:

a ja się zastanawiam nad zmywarką tą od Eectroluxa AirDry. Mam ochotę ją kupić, słyszałam że jest bardzo dobra. Ma może ktoś

Zmywarka jest świetna, drzwi otwierają się automatycznie po zakończeniu zmywania, naczynia są idealnie umyte bez zacieków, idealnie suche. 

Gość Jackes

Ja tam w dużej mierze korzystam z produktów od Manty m.in telewizorów, głośników, jak i nawet mam ich rejestrator samochodowy. Można liczyć na niezłe parametry, przystępne ceny i też nie mam podstaw do narzekania bo nie widzę, aby jakoś mocno jakością i trwałością odstawały od tych najbardziej znanych marek w zakresie sprzętów agd i rtv.