Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolewski

Hosting pod forum

Polecane posty

Gość Karolewski

Hej, szukam jakiegoś dobrego hostingu pod forum. Ktoś coś?

Gość gość
Hekko działa w porządku i niezawodnie. Trzymam tam stronki od lat. Nie widzę powodów do zmian, tym bardziej patrząc na to, jak stabilnie to wszystko śmiga. Forum musisz zabezpieczyć przed robotami spamującymi, bo userzy to raczej nie dadzą rady go rozwalić.

Gość gość
Również jesteśmy na hekko. Na pojedynczym koncie można postawić wiele serwisów i całość powinna działać pierwsza klasa. Sztuką jest tylko dopasowanie parametrów. Z naszego doświadczenia - oni działają zdecydowanie na plus, uptime wysoki, support pierwsza klasa.

Gość gość
Jestem na Hekko od 8 lat. Jest tanio, dobry support, usługa porządna, niezawodna. Kwestia dopasowania parametrów. Ja u nich na dzielonym trzymałem nawet niewielki sklep, tak więc ich konta dzielone to naprawdę prawdziwe pewniaki.

Gość gość
Pod forum wystarczy małe konto. Absolutnie nie ma potrzeby siadania na drogie usłudze, bo to nic nie daje. Lepiej postawić na pewniaka. Z mojego doświadczenia - wejście na drogi serwer powoduje, że i tak nie wykorzystujesz 90 proc. jego zasobów.

Gość gość
Hekko wystarczy, nawet pod kilka for - przy najmniejszym koncie. To po prostu kwestia optymalizacji. Przecież sami widzicie, jakie obciążenie generuje usługa. O ile forum będzie odpowiednio zabezpieczone, to na pewno nie będzie sprawiać problemów. Testujcie usługę.

Gość gość
Polecam Hekko jako pewniaka - działam na tym serwerze od kilku dobrych lat i jest niezawodny, ale czy wam on odpowiada? Okres testowy jest za free, jaki problem sprawdzić? Forum nie wymaga wiele, trzeba tylko zabezpieczyć je przed botami i wtedy usługa powinna sensownie śmigać.

Gość gość
Z czystym sumieniem polecę ci netbomb.pl - dobre ceny, fajne pakiety, stabilne działanie, darmowy SSL. No i można skorzystać z darmowego okresu próbnego. Ja używam i sobie chwalę.

Gość gość
Skoro tak twierdzicie, to też sprawdzę Hekko. Za kilka tygodni napiszę, jakie są moje odczucia. Ale ogólnie - dzięki za sugestie.

Gość gość
Na spokojnie Hekko wystarczy - nie ma z nim żadnych problemów, usługa działa solidnie, niezawodnie. Forum należy tylko odpowiednio zabezpieczyć wtyczkami przed spamem i będzie działać. A obciążenie zależy od ruchu. Będzie w porządku.

Gość gość
Hekko polecam, bo jest niezawodne. To jakie parametry będą wam potrzebne, to już inna kwestia. Usługę zawsze dobiera się pod siebie. Test za darmo, można wysłać wiadomości do supportu i wtedy dużo łatwiej ocenić jakość działania. Ale to chyba oczywiste, prawda?

Gość gość
Hekko działa jak należy, nie sprawia problemów i tak powinno być. Wszystko zależy oczywiście dobierać pod swoje oczekiwania, zróbcie sobie okres testowy i ta tej podstawie podejmujcie decyzje, ale solidny serwer wcale nie musi być drogi.

Gość gość
Hekko również polecam. Forum nie jest mocno wymagające, trzeba je tylko odpowiednio zabezpieczyć. Jestem na tym samym serwerze od lat, działa stabilnie. Nawet na najmniejsze konto można wrzucić kilka serwisów i wszystko powinno działać.

Gość gość
Pod forum dobry będzie hosting w netbomb.pl - sprawdź, potestuj i przekonaj się czy ci odpowiada.

Gość gość
Pewnie, że wystarczy nawet małe konto na Hekko. Do tego musicie zabezpieczyć podstawowe kwestie związane z samym hostingiem i całość powinna śmigać pierwsza klasa. Na dokładnie tym samym serwerze działamy od bardzo dawna i problemów nie ma. Po co mam szukać innych?

Gość Marbelas
Co do hekko to myślę, że ich średni pakiet za 116 zł rocznie w zupełności wystarczy na forum. Do tego na blogu mają dostępny aktualnie kod rabatowy dający 50% zniżki na nowy hosting, więc moim zdaniem warto go wypróbować!

Zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty, dostępnej pod adresem: www.futurehost.pl/serwery-www Przekonacie się, że oferujemy PHP w wersji do 7.1, nieograniczoną liczbę baz MYSQL i kont e-mail oraz FTP + różne pakiety hostingowe, w tym również takie o pojemności 20 GB i większe. Oprócz tego, można liczyć także na: domenę .pl za 0 zł na rok, darmowy kreator stron, 100 różnych aplikacji za „jednym kliknięciem”, darmową migrację (w tym także poczty), a także cenne extra bonusy (Kaspersky, Depositphotos, 300 zł na pozycjonowanie i wiele innych). Dla wszystkich zainteresowanych, teraz do wykorzystania kod rabatowy FH50, upoważniający do odebrania 50% zniżki na hosting. Z pozdrowieniami, Zespół Futurehost