Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy korzystajace z MOPS u

Polecane posty

Gość gość

Mąż powaznie zachorował i zmniejszył sie nam dochod tzn razem 3400 zł plus 500 zł na drugie dziecko ( mamy dwoje dzieci ) niestety na pierwsze dziecko nie otrzymam 500 . Czy mam szanse na jakąs pomoc z Mopsu ? Rozmawiałam z kolezanka mówiła ze mamy za duze dochody i , że mnie wyśmieją w Mopsie . Leczenie męża sporo kosztuje a zaraz szkoła . Mamy kozrystajace z pomocy Mopsu mam szanse za pomoc czy dac sobie spokoj ? Tak wiem ze najlepiej zapytac u żródła ale nie chce wyjsc na wariatke :P

Gość gość
wątpie zebys cos dostala, ja dawno temu korzystałam i mi dochod o kilkadziesiat zł przekroczyl i przyszła do mnie baba na wywiad domowy :O i przyznala tylko zasiłek celowy, no i dali mi srodki czystosci i pomoc zywnosciowa z UE :O

Gość gość
W tym kraju ludzie na prawdę potrzebujący pomocy nie mają nic. Za to młodzi zdrowi żyją sobie za nasze i mają się dobrze.

Gość gość
Na pomoc pieniężną raczej nie masz co liczyć (chyba, że mąż ma orzeczenie o niepełnosprawności). Możesz mieć szansę na pomoc żywnościową, jak też obiady w ośrodku pomocy.