Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagier ka i teściowa grzebia mi po szafkach

Polecane posty

Gość gość

Za każdym razem gdy tylko np.wyjde z domu bo przyjechał kurier. ....ostatnio przestałam je już zapraszać. Jak rozwiązać te sytuacje rozmowy nic nie dają a wiadomo to rodzina męża wiec nie chciałabym zrywać kontaktu.Czy zna ktoś może sposób na takie osoby

Gość gość
wyprowadz się na swoje...

Gość gość
Nie moge, mieszkamy wszyscy w jednej kawalerce, mam 2 szafki moje.

Gość gość
Nawet nie więc co Ci doradzić szczerze to aż mnie zatkało,nie wyobrażam sobie ze teściowa grzebie w moich rzeczach,może włóż do którejś szafki jakieś gumowe karaluchy albo inne zwierzątko,ja takim ogromnym sztucznym pajakiem oduczylam koleżankę z pracy podbierania kawy i cukru z mojej szafki

Gość gość
10:15 to podszyw. Mamy swój dom teściowa i szwagierka myszkuja gdy przyjdą w odwiedziny zobaczyć córkę itp....jak pisałam wystarczy ze wyjdę choćby do głupiej toalety zaraz jest przegląd lodówki itp.....jak jest akurat w pokoju małej a ja jestem na dole to zaraz lezie do sypialni itp.....

Gość gość
Jprdl współczuję, że musisz z takim plebsem się męczyć....

Gość gość
idz do jednej i drugiej na odwiedziny i zrob u nich dokladny przeglad :-P moze im sie odechce...

Gość gość
Tez juz o tym myślałam ale jakoś nie mogę się przemoc żeby komuś grzebać w szafkach .....ale to chyba faktycznie jedyny sposób. Szwagierka i teściowa to są wielkie damy i nigdy bym ich o coś takiego nie posadzala

Gość gość
Spróbuj je nakryć na gorącym uczynku i otwarcie powiedz ze nie życzysz sobie takiego zachowania.Jesli sytuacja by się powtórzyła więcej do domu bym nie wpuscila

Gość gość
Moja matka raka jest. Niby wielka dama a jak jest u mnie albo nawet pod moją nieobecność to wszystko przegląda. Jak widzi jakieś papiery np. na stole, to podchodzi i czyta. Jak jej zwrócę uwagę albo wręcz krzyknę na nią to się obraża, trochę jest spokoju, po czym znowu jak jest to wszystko ja interesuje i wszędzie zagląda. Tego się nie wypełni!

Gość gość
Nie wypleni ;)

Gość gość
Powiedz ze w swoim domu czegoś takiego nie tolerujesz i albo przestają albo spotkacie się tylko u nich

Gość gość
ja nawet nie wiem jakbym sama w takiej sytuacji miala zareagowac... moje szwagierki i tesciowa tez Ida, np. do kuchni i wyciagaja sobie szklanke (z reszta ja u nich tez), ale zeby tak w sypialni? tam to nawet zadna z nich nie wchodzi ... moze zapytaj wprost czy czegos szukaja?

Gość gość
A co na to twój mąż? Ja bym zapytała czego szukają i ze sobie nie życzę takiego czego i jak ktoś pisał albo się dostosuje albo wypad

Gość gość
Od razu wypraszać je po takiej akcji. Mąż też niech się odezwie w takiej sytuacji, głównie on powinien je ustawiać.