Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszczuchy wy serio wolicie mieszkać w ciasnych blokach niż domu z ogrodem???

Polecane posty

Gość gość
Myslisz ze w miescie nie mozna mieszkac w domu? A na wsi w bloku? Bardzo ograniczony jestes

Gość gość
tu z 11:39 w panoramio powyzej to blokowisko w Opolu

Gość gość
up

Gość gość
Ja nie lubie ale poki co nie mam wyjscia jednakze nie moge sie doczekac kiedy wyjade z tego gnojowiska na moja wies polska ukochana

Gość gość
Fajne blokowisko ale dla emerytów!!!

Gość gość
ja wolę bo: - jestem starym kawalerem i nie potrzebuje jakichś zajebistych powierzchni więc mieszkanie w bloku - 50m2 mi wystarcza. - jest tańsze, kupiłem je sobie za gotówkę, żeby zbudować dom bym musiał się zajebać kredytem na XX lat. - wszędzie mam blisko, market, sklepy apteka, wszystko jest na osiedlu - mam blisko do centrum - parę min tramwajem czy taksówką. czy załatwić jakąś sprawę czy zabalować to nie jest wyprawa na pół dnia albo organizowanie powrotu diabli wiedzą jak. - wszystko za mnie zrobi administracja, nie muszę sprzątać klatek, strzyc trawników, naprawiac dachu itd - blisko jest park, tereny zielone, boiska. x jedyna wada to brak ogrodu. mam 2 psy i czasami chciałbym je zostawić i wyjechać no i bywa z tym problem. gdybym miał dom to bym je zostawiał w ogrodzie a jakiś znajomy by tylko wpadł dać im jeść i pic a tak to muszę organizować opiekę. no ale jak widać nie można mieć wszystkiego.

Gość Princessinthesky
Mnie tam do ogrodu nie ciągnie. Jest u rodziców. Ojciec ciągle kosi, mnóstwo roboty. Rabatki zrobili, mnóstwo kasy na to idzie, a tylko jelenie przychodzą i zjadają. Trzeba będzie kilka czy kilkadziesiąt tysięcy wydać na wyższy płot. Drzewa ciągle padają, bo halny. Nie na komu tego rąbać i wynosić. Masa roboty z ogrodem i nic z tego nie ma. Ja nie mam ochoty wracać na wieś. Marzy mi się mieszkanko w centrum miasta. Lubię mieć wszędzie na piechotę i wszelkie możliwe rozrywki i hobby pod ręką.

Gość gość
Uwielbiam zycie blisko natury kocham przyrode zwierzaki lubie zapach skoszonej trawy kocham kwiaty owoce na drzewach warzywa w warzywniki lubie prace na swierzym powietrzu marze aby moc tak zyc i mieszkac z dala od ludzi jak najblizej przyrody .

Gość gość
Opole nie ❌

Gość gość
serio wole mieszkanie, tylko teraz kupię z ogródkiem lub tarasem. Dom to wrzód na d***e (miałam), nie daj boze dom na wsi