Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza_23

Odchudzanie z kaplanex

Polecane posty

Gość Iza_23

Mam pytanie do osób odchudzających się korzystaliście kiedyś z tabletek Kaplanex? Ja zaczęłam nie dawno i jestem bardzo zadowolona z efektów. Muszę przyznać, że miałam wątpliwości w swoim czasie korzystałam z różnych suplementów diety i nic nie skutkowało. Nie mam zbyt wiele czasu na ćwiczenia, choć staram się znaleźć przynajmniej dwie godziny w tygodniu, jednak to za mało, aby naprawdę schudnąć. Dlatego właśnie ponownie sięgnęłam po tabletki odchudzające i Kaplanex zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Waga spada naprawdę bardzo szybko. Czy jest tutaj więcej zadowolonych osób? Naprawdę polecam Wam te tabletki, działają :)

Gość magda_ova
Ja stosuje i jestem zadowolona. Wiadomo, że nie schudnie eis nie wiem ile. To nie magiczna pigułka ale pierwsze efekty już są

Gość gość
na odchudzanie polecam wybrać preparat ze strony slimed.pl

Gość gośćAnna
Odchudzanie z kaplanex to wielka ściema, to nie działa .Trzeba trzymać dietę. Ja z kaplanex nic nie schudłam . Zrobiłam trochę diety i już schudłam 4 kg. Odesłałam im dwa opakowania ,jedno nienaruszone i nie oddali pieniędzy. To są złodzieje. Jak nie będziesz trzymać diety to nie schudniesz . A z dietą schudniesz bez kapsułek. Ci co piszą ,że schudli to są ich ludzie. Szkoda pieniędzy.

Gość gość
Polecam, sprawdziłam i warto:www.centrumfigury.byethost14.com