Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilaaaa

Objawy ciąży ? Pomocy ?

Polecane posty

Gość Kilaaaa

Dziewczyny pomocy. Staramy soe o dzidziusia , kolejny miesiąc. Mam dziwne kłucia w prawym jajniku , a w ustach metaliczny smak i wiecznie chce mi się pic i spać. Piersi bez zmian. Do @ jeszxze 5 dni , a ja wariuje z niewiedzy. Test negatywny. Miała któraś z was podobnie ?

Gość gość
Tak, miałam. 2 tygodnie po terminie miesiączki...

Gość gość
Tez taki metaliczny posmak ?

Gość gość
Tak ale tak jak pisalam wcześniej, takie objawy to raczej nie przed terminem miesiączki... nie wkręcaj się za bardzo.

Gość gość
Staram się Dziękuje !

Gość gość
Hej dziewczyny! Proszę Was o radę, bo mam spory problem Chciałabym w oryginalny sposób przekazać mojemu TŻ wieści o ciąży. Sama jestem w szoku, jesteśmy dwa lata po ślubie i szczerze mówiąc niczego szczególnie nie planowaliśmy, ale też nie zabezpieczaliśmy się za mocno - co będzie to będzie ostatnio spóźniał mi się okres, zrobiłam test i się przeraziłam - ciąża. Właśnie wróciłam od ginekologa i tylko potwierdziło to moje przypuszczenia! Mam w głowie milion myśli i emocji, ale też rozpiera mnie ogromna radość. Zawsze jak wyobrażałam sobie tę chwilę to myślałam, że nie będę się mogła doczekać kiedy powiem o tym TŻ, ale teraz... sama nie wiem. Trochę się boję, a trochę chciałabym to zachować dla siebie, żeby NIC nie mogło zepsuć tego co teraz czuję. Wiem też, że mój Tomek bardzo kocha dzieci i chce mieć swoje, więc na pewno będzie szczęśliwy. Jeju tak się rozpisałam ale Wy to zrozumiecie, wiem to na pewno, że to są takie emocje, że nie da się nad sobą zapanować! Moje pytanie brzmi następująco - w jaki sposób oznajmiłyście swojemu partnerowi o ciąży? Myślałam o zamówieniu takiego magicznego kubka, na którym będzie napisane "Zostałeś ojcem" i dopiero po zalaniu tego kubka gorącą wodą pokaże się napis ale teraz sama już nie wiem. Znalazłam też taką awaryjną ramkę, która jednocześnie jest z jajem i jest bardzo sugestywna:http://www.fototrendy.pl/…/awaryjna,ramka,dziecieca,zbij,s…/ Pomóżcie!

Gość gość
Po cholerę robisz tak prędko test, możesz mi odpowiedzieć?