Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZMARAGDOWAważka

Czy to możliwe?

Polecane posty

Uprawiałam sex z chłopakiem 11.07. i byłam 4 dni po okresie. Miałam wtedy niskie szanse na zapłodnienie. Odpowiednio się zabezpieczyliśmy,prezerwatywa nie zsunęła się,ani nie pękła.Nie doszło do wytrysku. Po jakim czasie przerwaliśmy,on zdjął prezerwatywę. dotknął penisa swoją ręką ,a po jakimś czasie włożył palca do pochwy(do połowy),wyjął i kazałam mu umyć dokładnie ręce .czy możliwe ,że prejakulat mógłby mnie zapłodnić? Podobną sytuację mieliśmy kilka misięcy temu,ale pękła nam gumka w środku i było dużo prejakulatu,a jednak nic się nie stało. Chce się w końcu uspokoić. I proszę nie straszcie mnie specjalnie,bo mam słabe serce.

Gość gość
Przestań wymyślać ciążę , skoro miałaś małe szanse na zajście a wytrysku nie było to nie zaszłaś dziewczyno !! Daj spokój i nie myśl o tym już .

Gość Cleo1976
Szanse na zapłodnienie w ten sposób są niewielkie.Jednakże obserwuj dokładnie swój cykl (nie polegaj na automatycznych kalendarzykach!) bo "4 dni po okresie" to może być już 9-10 dzień cyklu.Najwcześniejszą owulację w życiu miałam 9 dnia cyklu-i wtedy zaszłam w ciążę.

Gość gość
Twoja ci/pa nie jest przystosowana do posuwu.

Gość gość
Hej a ja mam takie pytanie od 3msc biorę tabletki anty i w ostatnio zapomniała mi się trzy dni pod rząd tzn biorę codziennie wieczorem te zapomniane brałam rano na czwarty dzień zapomniałam wogole dzisiaj rano wzięłam dwie naraz bo wczoraj ani jednej wczoraj był się s eks i wytrysk pytanie czy jest możliwość ciąży?

Gość gość
jestes debilka

Gość Cleo1976
PIGUŁKI DZIAŁAJĄ TYLKO JEŚLI SĄ REGULARNIE STOSOWANE!Jeśli zdarzy się zapomnieć choć jednej, wymaga to używania prezerwatywy przez kolejne 7 dni.A w ten sposób,jak Ty je bierzesz to w ogóle nie ma sensu!Tak -możesz być w ciąży!