Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z nią jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

U mnie na osiedlu, a mieszkam w niedużym mieście jest ładna dziewczyna. Ma już 25 lat, lecz nigdy nie widziałem jej z żadnym chłopakiem, ciągle jest sama ( potwierdzają to inni moi znajomi). Poza tym chyba nigdzie nie wychodzi, bardzo rzadko widzę ją w jakimkolwiek pubie czy na na koncercie, najczęściej jest z 2 tymi samymi koleżankami i toteż nieczęsto. Jak myślicie, dlaczego tak jest?

Gość gość
A co cię to obchodzi?Dlaczego zakładasz, że coś jest z nią nie tak?Ja pierdzielę, uwielbiam takich trepów, którzy wszędzie muszą ten ciekawski kichol wepchnąć!Jest sama, lubi siedzieć w domu - xuj ci do tego!

Gość gość
Według ciebie to normalne, że nikt nigdy nie widział ją z jakimkolwiek facetem? Przecież to już dawno nie jest nastolatka, każdy ma przecież jakieś przelotne związki w tym wieku.

Gość gość
a skąd wiesz, ze nie miala jakis ukrytych związków albo przygód? alez jestes wscibski-nie zyj cudzym zyciem,tyle ci powiem

Gość gość
Wyobraź sobie, że ja mam 23 lata i też mi nie spieszno do stałego związku. Miałam 2 krótsze - jeden 8 miesięcy, drugi 4 miesiące. W miedzyczasie spotykałam sie z facetami. Oczywiście byłam przy tym dyskretna, żeby takie ciekawskie jaja nic o moim życiu nie wiedziały, mieszkam w małym mieście 30 tys mieszkancow i monitoringi osiedlowe uwielbiają ploty :)

Gość gość
Może jest lesbijką, może jest aseksualna, może nie spotkała takiego z którym chciałaby być. Może była zakochana w kimś i zraniona. Albo po prostu lubi być sama. Kto powiedział że każdy musi być w związku?

Gość gość
Bo ma ciekawsze zajecia jak przesiadywanie z glupimi imbecylami plci meskiej.

Gość gość
Nie twój interes, nie twoje życie... Jakbym ja miała tak wpychać nos w nie swoje sprawy... ale to nie nastąpi, bo żyje swoim życiem, cudze mnie NIE INTERESUJE. Polecam Ci takie podejście :)

Gość gość
Nic, po prostu nie ma czasu, pracuje. Nie ma czasu. Zrozum. Nie realizuj swoich pragnien. Czy to chemia, czy to co... Może byś pomógł jej, tak żeby miala czas.

Gość gość
Autorze nie dosc ,ze jestes prostakiem i plociuchem to jeszcze z inteligencja na bakier..

Gość gość
Bardziej mnie ciekawiło co powoduje, że taka ładna dziewczyna jest ciągle sama.