Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasa wygoda czy miłość

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta którego nie kocham. Związek z rozsądku. Też dla córki by miała dom. No i stało się, zakochałam się w chłopaku który nie ma nic. Wyjechał do Anglii by się dorabiac. Chcę bym pojechała do niego. Jeszcze nie ma pracy, jeszcze nie znalazł mieszkania. Więc zabrała bym dziecko ze szkoły, sama zakasala rękawy i do dzieła. Bo go kocham a on mnie. Mam 35 lat, zaczynała bym od zera. Warto?

Gość gość
Nie warto. Jak nie chcesz być ze swoim facetem to znajdź innego, no ale nie gołodupca. Teraz tak myślisz że zakasasz rękawy i będzie ok, ale tak na prawdę nie wiesz ile to potrwa i takie życie Ci zbrzydnie prędzej czy później.

Gość gość
Daj sobie spokój. Albo pozbądź się obecnego;)

Gość gość
a ile on ma lat? mlodszy? czy tez 35 i w tym wieku nic nie ma?

Gość gość
jesli wiesz o czym mowie ;)

Gość gość
on ma 21 lat ja 35 kocham go nad zycie

Gość gość
Życie jest tylko jedno, co jak dziecko wyfrunie z domu, starosc z facetem ktorego nie kochasz? Przemysl to.

Gość gość
Jedź do Anglii, za rok nie będziesz miała żadnego, dopiero wtedy poczujesz miłość do kogokolwiek :-P

Gość gość
Te od związków z rozsądku nie powinny narzekać jeżeli faceci traktują je jak prostytutki, same wchodzą w taki układ, udają miłość za korzyści materialne :classic_cool: ...facet płaci, wymaga!

Gość gość
To nie możesz sobie po prostu trochę pozdradzać tego swojego męża? Po co od razu za jakimś golasem do Anglii gonić?

Gość gość
No zakochałam się w tym golasie, podoba mi się,jest wyjątkowy. Chciałbym wreszcie być szczęśliwa. Być z kimś kogo kocham, kto jest w moim typie a nie do końca życia oglądać się za innymi bo w domu mam faceta który mnie nie pociąga. Na myśl że go stracę cierpię tyle że jest jeszcze dziecko. Czy w imię mojego szczęścia mogę jej zmienić życie? Czy nie powinnam się poświęcić dla dziecka i zapomnieć o zakochaniu, milosci..

Gość gość
Obmacaj się dokładnie, może masz kleszcza bo pieprzysz jak potłuczona, nie zakochałaš się w nim i pytasz czy zostawić męża dla niego bo chcesz być z kimś kogo kochasz... to zapalenie mózgu może być :-)

Gość gość
Autorko, Ty chyba nie masz dobrze w głowie!

Gość gość
warto

Gość gość
Siedź na tyłku i dziękuj chlopu, że trzyma taką wariatke, piszesz jak gowniara. Rozumiem, że ten obecny to ojciec małej? Jeżeli tak to absolutnie zapomnij o mlodym golasie.

Gość gość
Zawsze pragniemy tego co jest dla nas niedostepne, a potem zauroczenie minie, nie bedzie kasy, zaczna sie klotnie i tyle zostanie z wielkiej milosci, a juz nie bedzie do czego wracac. Zycie to nie film

Gość gość
Ten z którym mieszkam to nie ojciec mojej córki. Czyli zakochanie się w kimś to pieprz.. enie tak? Pojechał tam by się dorobić, teraz nic nie ma ale w Anglii chce pracować i do czegoś dojść. Takich facetów nie bierze się pod uwagę tak?

Gość gość
Autorko , ok zakochałaś się ale ...ale czy bierzesz pod uwagę fakt że jesteś sporo starsza od Twojego wybranka? Czy myślałaś o tym że może Cię za kilka lat zostawić dla młodszej ? Wyjazd za nim do Angli to ryzykowne posunięcie i uważam że bardzo nierozsądne.

Gość gość
dziś Dokładnie. Między wami jest 14 lat różnicy, on ma dopiero 21 lat, zaczyna prawdziwe życie, myślisz że jest w stanie utrzymać/wychowywać Twoje dziecko. On dopiero poznaje życie. Za 10 lat zacznie mysleć o zakładaniu rodziny, swoim dziecku i co? Ty już nie będziesz w stanie mu tego dać. Zauroczyłaś się, nie zakochałaś, wyolbrzymiasz to uczucie, bo nie kochasz obecnego partnera i pragniesz miłości, ale to nie to.

Gość gość
kasa, to jedyne co moze dac kobiecie facet, milosci natomiast zaden ci nie odwzajemni co najwyzej naklamie i namydli oczy ze niby kocha zebys latwiej nogi rozkladala, te wszystkie ich sztuczki o zakochaniu stosuja po to by rrooochac

Gość gość
Ja mam 34lata on 29. To chyba nie kolosalna różnica

Gość gość
UP, UP!!