Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki zagranica nie dbają o swój wyglad?

Polecane posty

Gość gość

Jak słyszę język polski to panie wyglądają tak - mysie włosy, brak makijażu, okrągłe twarze mniej lub bardziej wiesniackie, sprane ciuchy sportowe , brzydkie Tak oszczędzają czy jak ?

Gość gość
A po co? Murzyni i ciapaci "bierą" jak leci.

Gość gość
dla samej siebie

Gość gość
Okrągłe buzie są ładne , sama żałuję że takiej nie mam , są najbardziej kobiece i słowiańskie

Gość gość
20:13 okrągłe sa wiesniacie , oklepane najlepsze sa w kształcie trójkąta lub owalne (nie mylić z długimi jak koń :P)

Gość gość
Hehe moglabym tak napisac o facetach okragle splaszczone lyse glowy w dresach 0 kultury. Ja tam mam zawsze zrobiony makijaz nawet brwi permamentne sobie zafundowalam dla ulatwienia ;), wlosy zafarbowane i przenigdy bym nie wyszla w sportowych ciuchach chodze w nich tylko w domu. Aaa i mam 2 malych dzieci ale zawsZe staram sie jakos wygladac tak dla siebie :)

Gość gość
Nie prawda okrągłe twarze kojarzą się z dziećmi więc są najatrakcyjniejsze dlatego ze podświadomie facet chce się zaopiekować kobieta więc taka kobieta jest ładna

Gość gość
"Nie prawda okrągłe twarze kojarzą się z dziećmi więc są najatrakcyjniejsze dlatego ze podświadomie facet chce się zaopiekować kobieta więc taka kobieta jest ładna" Pfff chyba dla pedofilów. ale co kto lubi :P

Gość gość
O jakim kraju Ty piszesz? Tu gdzie ja mieszkam Polki so o niebo bardziej zadbane niz te rodowote

Gość gość
UK, Polki wyglądają jak biedne krewne Angielek haha

Gość gość
przeciez angielki są tak brzydkie, że tylko irlandki i niemki je przebijają w brzydocie

Gość gość
ładne nie sa, ale zadbać o siebie potrafią

Gość gość
Jak ktoś się otacza patusami, to niech się nie dziwi swoim spostrzeżeniom.

Właśnie wróciłam z UK i muszę powiedzieć, że polki (oczywiście te na wyższym niż głąb zmywakowy poziomie) potrafią wyglądać ładnie i z klasą, w przeciwieństwie do grubych, szpetnych, brudnych i zaniedbanych brytolek.

Gość gość
A co,jezdzisz po calym swiecie i wszedzie spotykasz tam Polki,ze wiesz takie rzeczy,glabie?

Gość gość
Do łzy: Pełna zgoda. Ja, mimo że dorabiam sprzątając biura, na co dzień studiuję i widzę MEGA przepaść między babkami, które tylko tyrają a tymi, które się rozwijają intelektualnie. Nie chodzi tu wcale o urodę, sama nie jestem pięknością, ale o mądre spojrzenie, zadbane ciało, grację w *****ch, gestach, schludny ubiór. Co do Brytyjek- przez litość nie skomentuję.

Gość gość
22:41 Buhaha xD Polki , ktore maja kasę i rozwiajają sie intelektualnie jakoś wyglądają, ale najbardziej rzucają sie w oczy te pasztetowe , drace mordę np. w pociągu.

Prwnie dlatego bo wyjeżdżają tam do pracy żeby za pare lat wrocic do polski i miec na dostatnie zycie tam musza oszczędzić nie wydawać na kosmetyki i inne pierdoly

Gość gość
"pasztetowe" :P tandetne, z odrostami , i tępym spojrzeniem

Ahh zero wyczucia .. jestem kobieta mysle ze każdej z nas zdarza sie wygladac złe.

Gość gość
Kobieta musi mieć kosmetyki, inaczej wyglada jak biedny robol.

Gość gość
Polek, szczególnie w UK, nie kojarzy sie kimś pięknym, ponętnym. To samo Polacy, uważani sa za tępych brzydali.

Gość gość
Polki się nie szanują, swojego wyglądu też nie.

Gość gość
Polki wyjechały zarobić a nie malować mordy, a polacy nie malują ryja i dlatego wiejsko wyglądają, angielki walą na morde co się da aby nie odstraszać a angole mają tępe ryje, są mało przystojni ogólnie, szpakowaci