Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wczoraj w nocy kochałam się ze swoim chłopakiem doszło do wytrysku w srodku. Dziś rano dostałam okres oczywiście miałam i tak dostać w ten dzień. Czy mogę być w ciąży..proszę pomóżcie , bo mam jakoś schize..:(

Gość gość
Jakies szanse ciazy sa zawsze. Jak to bylo dzien przed okresem to raczej nie mialas owulacji wiec spokojnie

Gość gość
Dziewczyno , po co się godzisz na współżycie jeśli pojęcia nie masz kiedy i jakie ryzyko ciąży istnieje ? Najpierw poczytaj na ten temat i dorośnij bo zachowujesz się jak małolata mimo że masz już dwadzieścia lat .

Ale jeśli dostałam okresu to raczej nie powinnam być?..boję się naprawdę

Gość gość
A seksu sie bie boisz? Taka dorosla jestes.

Gość gość
Co za idiotka ....masakra :-(

Gość gość
Teoretycznie nie zachodzi się w ciążę na tydzień przed i tydzień po miesiaczce, myślę że skoro dziś dostałas to ciąża wykluczona.

Gość gość
Przestancie po niej jechac! Co wam sie nigdy nie przydazyl w lozku taki wypadek? Madralinskie stare krowy co pewnie o seksie to tylko czytaja. Kochana tak jak pisalam wyzej nie powinnas byc w ciazy ale moze na wsZelki wypadek przelec sie po tabletke po masz jeszcze czas

Gość gość
20.34 nie wprowadzaj w blad!!!!! Tydzien po okresie czyli ok.12 dnia cyklu nie zachodzi sie w ciaze???? P****alo cie do konca? Nie przekazuj nieprawdziwych informacji!!!!

Odrazu idiotka..Nie założyłam ten temat żeby ktoś po mnie jechał tylko mi pomógł..Nie mogę się nikomu wygadać chcialam żeby chociaż tu mi ktoś pomógł :(

Gość gość
I tak Autorka pisze ze to sie stalo dzien przed a bie tydzien

Wczoraj w nocy wspolzylam z chłopakiem..Dziś o 4 rano dostałam

Gość gość
Np escapelle mozna ja zazyc do 72h po stosunku a najwieksza skutecznisc to do 24h Nie wiem jak teraz jest bo trn nasz nowy rzad cos z tym chcial zrobic ale kiedys byly dostepne bez recepty

Gość gość
Moze zadzwon do jakiejs apteki i sie zapytaj?

Gość gość
Idiotka...to za delikatne określenie. Nic nie wie o seksie, swoim organizmie, a nadstawia doopa. Masz mozg, czy myślisz też tylkiem ???:-(

Gość gość
Autorko , jesteś strasznie nierozgarnięta ,dzień przed okresem raczej nie powinnaś zajść w ciążę o ile masz regularnie cykle miesiączkowe. Mimo wszystko nie panikuj i nie lataj po żadną tabletkę "po" bo łykając ją profilaktycznie rozwalisz sobie gospodarkę hormonalną . Te tabletki nie sa obojętne dla zdrowia. A na drugi raz zanim pójdziesz z chłopakiem do łóżka zabezpiecz się przed takimi sytuacjami .

Gość gość
Od hormonow nikt jeszcze nie umarl ja bym nie ryzykowala.

Gość gość
Tak, tydzien przed i tydzień po miesiaczce, teoretycznie. Wiem, że są odstepstwa, podwojne owulacje itp. Proszę mnie nie obrażać, wiem co piszę. Autorko, raczej nie ma szans na ciążę, spokojnie.

Gość gość
Ejj i faceci moj mezus tez tak raz zrobil i mam pieknego synka ;)

Gość gość
"Co wam sie nigdy nie przydazyl w lozku taki wypadek? " Wypadek? :D Świadome uprawiania seksu bez zabezpieczenia z końcem w środku nazywasz wypadkiem? Wypadek to jakby im gumka pękła a nie coś takiego. Autorko - na przyszłosć zabezpieczaj się skoro nie jesteś gotowa na ciążę. I tyle. Teraz NAJPRAWDOPODOBNIEJ nie jesteś, ale 100% gwarancji nikt Ci nie da.

Nie musicie odrazu wyzywać..jestem zalamana..każdy popełnia błędy w życiu.jestem tylko człowiekiem :) jestem bardzo mloda nie chcę mieć dziecka :( nie wyzywajcie potrzebuje pomocy nie czytania wyzwisk..za błędy przepraszam pisze z telefonu

Gość gość
A ja wzion bym kija i walił w pnioki ile wlezie taką łajzę co udaje paniusię i wiecznie marudzi. Bzienaś do afy to zamknij paszczę bo ci najszczę. A jak bydzie jeszcze mordziale otwierać to trza zasadzić liścia albo złapać za hery i zjechać na minus 1, czyli złapać za włosy i czoło na dywan. Pojeździ czołem po dywanie parę okrążeni po pokoju to jej się odwidzi krakania. Straszna mnie qarwica bierze jak czytam takie teksty paniusiek. Dobrze, że swoją żonę ułożyłem jak należy i chodzi jak pies przy lewej nodze. Ma być wyprane, wyprasowane, ugotowane i wysprzątane - proste czynności nic więcej. Od czasu do czasu spuścić parę z gwinta i finito. Rozumiemy się?! Bo jak się będziemy rozumieć to będzie dobrze - jak nie będziemy się rozumieć to nie będzie dobrze, a nawet boleśnie. Mi zależy żeby było miło a nie puszczać brzydkie bąki.

Tak mam regularnie okres..Ale jeśli już mam okres to nie powinnam być. Proszę pomóżcie !

Gość Mussia20
Tydzien przed okresem i z 5 dni po okresie szanse na ciąze sa niskie ale jednak nie zerowe . ze dostałaś okresu kolka godzin po stosunku wcale nie oznacza ze nie zaszłaś to nie jest tak pstryk i jest. Jeśli do zapłodnienia doszło tuz przed spodziewanym okresem pierwsza miesiaczka może normalnie wystąpić dopiero kolejnej za miesiąc bys nie miała . Na wszelki wypadem możesz za ok 2 tyg zrobić test ciązowy i będziesz wiedzieć co i jak .

Nie wyrobie dwóch tygodni..Po jakim czasie są objawy ciąży? :)

Gość Mussia20
Możesz zrobić tez wcześniej test ale nie szybciej niż tydzień i pamiętaj z pierwszego porannego moczy najlepiej. Z objawami jest różnie , ja miałam nieregularne miesiączki wiec nie zwracałam na nie uwagi , tez zaczęłam mieć lepszy apetyt jadłam np. zupy których normalnie nie lubiłam u ginekologa dowiedziałam się ze jestem w ciąży jak przez dwa miesiące nie dostałam miesiączki byłam w 6 tyg i dopiero od tamtej pory zaczęłam zauwazac zmiany , A przy drugiej ciązy to już w 5 dniu ciązy wiedziałm ze jestem ale zawsze tak w drugiej jest szybciej Chodz mam znajomą która do 5 miesiąca nie miałą objawów i nie wiedziałą ze jest w ciąży nawet nie zwróciła ze nie ma miesiączek tak zabiegana była

Nic innego mi nie pozostało jak tylko czekać na kolejny okres..:-(