Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna osoba

BDSM Czy mogę być masochistką?

Polecane posty

Gość Niepewna osoba

Witam! Mam taki mały problem. Chociaż wcale on taki mały nie jest. Od pewnego okresu czasu, zaczynam coraz bardziej myśleć, że jestem masochistką. Nie, nie żartuje. Czytałam bardzo dużo, ale żadna ze stron nie potwierdziła moich przypuszczeń. Oczywiście mogłabym to sprawdzić, ale sama nie wiem jak. Mam dopiero 17lat. Ostatnim razem podnieciłam się dopiero , kiedy nazwałam się w myśli suką i szmatą. Ponadto lubię mocny ucisk na dole. Mam pewne cechy, które by wskazywały na masochizm, ale mam też takie, które je wyklucza. Od zawsze wyobrażałam sobie, że seks to coś w stylu bdsm. Chociaż jeszcze wtedy nie wiedziałam co to. Dopiero po kilku latach tak naprawdę dowiedziałam się przez przypadek. Chciałam coś poczytać zbereźnego i nic po za kategorią bdsm mnie nie podniecało. Na forum piszą, że taka osoba świadomie nie chce być szczęśliwa, ale ja jestem szczęśliwa kiedy ktoś zadaje mi ból. Raz jak graliśmy w karty specjalnie przegrywałam, aby mogli mnie zato zbić. Graliśmy po prostu w kuku na bite. Kto przegrywa ten jest bity. Miałm wtedy zdartą skóre i byłam taka szczęśliwa. Czy mogę być masochistką? Nawet w małym stopniu? Czy jednak coś innego?

Gość gość
fajnie, chętnie zadałbym Ci ból :)

Gość Niepewna osoba
To nie odpowiedz na moje pytania :/

Gość gość
a jaka to różnica jak to się nazywa? jeśli Cię to podnieca, to poszukaj kogoś, kto będzie Ci zadawał ból, byle w sposób kontrolowany, żeby krzywdy nie zrobić

Gość Niepewna osoba
Może i tak. Mam 17lat skąd mam wiedzieć kto będzie odpowiedni? Jak taką osobę znaleść? Po za tym podobają mi się mężczyźni conajmniej 4lata starsi i wzwyż... nie lubię jak są młodzi.

Gość gość
to poszukaj starszego, jak dla mnie Twoje upodobania są dość nietypowe, ale mnie pociągają takie dziwne rzeczy, na pewno bym Ci nie odmówił przyjemności, facetów otwartych na takie rzeczy jest na pewno więcej

Gość Niepewna osoba
No dobrze. Czyli mam podejść dokażdego i pytać czy lubi ostrą jazde? Albo wywiesić ogłoszenie? To bzdurne przecież. Musi być jakieś forum czy coś w tym stylu. Zna Pan?

Gość gość
niestety nie znam, oczywiście, że nie sposób każdego o to pytać, ale jest cała masa portali randkowych, napisz, że lubisz takie zabawy i na pewno ktoś się znajdzie

Gość Niepewna osoba
Jakoś nie ufam takim stronom. Wolałabym zaufane źródło. Tylko sama się zastanawiam gdzie takie znajde.

Gość gość
zaufanego źródła na pewno nie znajdziesz w internecie, najlepiej poznać faceta otwartego na nietypowe zabawy

Gość Niepewna osoba
Tylko ciekawe gdzie, mając 17lat. Może i są kluby, tylko ja mam 17 lat i jestem bardzo wstydliwa z takimi rzeczami. Na ogół udaje, że nie...

Gość gość
a z jakiego miasta jesteś? lub w pobliżu jakiego większego miasta?

Gość gość
Oj dziecko :O Tak mi Cię żal, taka młodziutka i taka zagubiona :classic_cool:

Gość Niepewna osoba
Możemy powiedzieć, że Lublin. Mam bardzo blisko do niego.

Gość gość
jak masz ochotę pogadać to odezwij się werinf@jo.pl

Gość Niepewna osoba
Nie wiem jak masz na imię, ile masz lat i kim jesteś

Gość gość
ja o Tobie też niewiele wiem :)

Gość Niepewna osoba
Napisze

Gość Pan132
Urodzilas sie z ulegloscia/masochizmem. Nic tego nie zmieni. WIec nawet nie probuj. Istnieje kilka stron odnosnie BDSM. Najlepszy blog na wprowadzenie to blog madry Pan (wpisz tak w google to Ci znajdie. bdsm.pl - o taka sympatia dla ludzi lubiacych bdsm fetlife.com - takie facebook dla ludzi zkliamtow oraz bdsmclub.pl . Takie polaczenie tych 2 wyzej. Nic sie nie boj. To normalne ze Twoja seksualnosc sie teraz objawia. Jednak uwazaj, jest duzo pseudoPanow ktorzy tylko fantazjuja lub wyludzaja zdjecia od kobiet. Jesli bys chciala o tym porzoamwac, to chetnie zostawie maila lub gg.

Gość Pan132
W razie czego, moj mail to feler1@o2.pl Napisz w tytule Dominacja.

Gość Hetero 27
Czesc Bardzo dużo jest takich kobiet Znam parę stron i forum o tego typu temacie Jeśli chcesz podesle ci je Napisz tylko sms 507071308 Pozdrawiam Mariusz

Gość Niepewna osoba
Dziękuję bardzo :) Szczególnie Panu123 (?) Przepraszam jak źle napisałam nazwe :)

Gość Niepewna osoba
Za nic w świecie nie wyśle sms. Wtedy znałby Pan mój numer

Gość gość
ja mogę z Tobą popisać. Sam wprawdzie lubię klimaty femdom ( gdy dziewczyna dominuje), ale znam też kobiety o preferencjach takich jak Ty. Jeżeli chcesz podam Ci maila.

Gość gość
Myślę, że i ja mógłbym zgrać się z tobą, mała s...o. monteverdi@tlen.pl

Gość Niepewna osoba
Napiszę do monteverdi@tlen.pl A drugiego pana Poproszę o meila :)

Gość gość
po co ci tyle tych maili?:)

Gość Niepewna osoba
Każda osoba pokazuje mówi co innego :)

Gość Pan123
Niepewna osoba, Odpowiadałem na Twoją wiadomość mailową, ale dostaję zwrotkę, że adres jest nieprawidłowy. Czy możesz spróbować wysłaś jeszcze raz maila z innej przeglądaki/innego klienta poczty ?

Gość gość
ze mna chcial sie umowic sadysta ale nie chcialam bo nie lubie bolu.