Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość owsianka

Sposob na niejadka?

Polecane posty

Gość gość owsianka

Czy ktos ma sposob n********ego niajadka bo ja chyba pier dolca dostane. Kur wa pierszy posilek je o 17 wieczorem. 3 latka. Nie mam juz sily nerwow. Wszystko toczy sie wokol jej nie Jedzenia. Prosze mi nie radzic ze zglognieje to zje bo to juz wyprobrobowane. Nie zglodnieje. Nie zje i nie wypije nic caly dzien. Mieszkam w UK nie mam zadnej pomocy od lekarzy. Ignoruja to zupelnie. Chcialam jej porobic badania krwi i moczu to powiedzieli ze nie ma podstaw. A ja chce miec pewnosc ze jest zdrowa. Jak jest to nie bede jej karmic tydzien az dama przyjdzie do talerza. Dziewczyny jestem u progu zalamania nerwowego

Gość gość
Wiem cos o tym. Mozna zwariowac z niejadkiem

Gość gość
a ma katar? moja młoda miala katar i to byl dramat...chuda jak oświecim, nie jadla nic, a jak juz to cos co "przelatywalo" przez gardlo tzn kasza z sosem....po długich perypetiach, leczeniu, szukani i operaji w koncowym stdium, infekcje znikly i....rosnie i wazy tyle, ze zaczynam sie martwic w druga strone ;)

Gość gość owsianka
Nie ma kataru.

Gość gość
Trzy latek juz duzy,nie rozumiem w czym klopot.Moja co prawda tez nie chciala jesc, a zadne syropy na apetyt nie pomagaly. Kupilam plastikowe norze i sama zaczela przyzadzac sobie jedzenie. Poczawszy od salatek owocowych, gdzie kroila banana, skonczywszy na wycinaniu klusek- ciasto jak na kopytka i foremki do ciastek. Wylalazlysmy zupe literkowa z bajki " marta mowi"to zwykla zupe pomidorowa z makaronem literkami. Teraz ma 11 lat, ale jak dam jej mieso duszone z ziemniakami tez nie zje. Gustuje w macznych rzeczach , wiec niech wcina pierogi.U nas sprawdzily sie uszka z miesem,gdy byla malusia.

Gość gość
Aa i nie ma nic lepszego niz ... koreczki, gdy chcialam przemycic jej troche miesa , nabijalam na wykalaczki. Do tej pory corka je tylko wedline drobiowa, ale jak jest degustacja w sklepie to wymiotla by pol tacy , najgorszego swinstwa, bo na wykalaczkach..

Gość gość
Nie wiem jak tobie pomoc, bo moj niejadek udał sie namowic na jedzenie róznokształtych makaronów http://makaronyanna.com.pl/. I je je ze wszystkim!

Gość gość
jak zgłodnieje to będzie jadł ;) ja jak byłam mała byłam przymuszana i nie wspominam tego dobrze

Gość gość
U mnie sprawdza się zawsze dekorowanie jedzenia, kanapki w śmiesznych kształtach itp. ;) Ostatnio dobrym patentem jest też maszyna do żelków: http://adlergroup.eu/produkt/camry-cr-4468/ Posiłku nie zastąpią akurat, ale jednak jest to sposób na przemycenie zdrowej przekąski.

Gość gość
Idz prywatnie do lekarza i prywatnie zrób badania.