Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anhédonie

Odpoczęłam 3 tygodnie od studiów, może czas poszukać roboty na sierpień?

Polecane posty

Gość Pani z Wrocławia
Nieinie kiedy pierwszy raz piłaś piwo Namysłów? I w jakim sklepie kupujesz piwo Namysłów? Ja we Wrocławiu w Auchan widziałem piwo Namysłów

Gość gość
To że jesteś studentką germanistyki to też było prowo?

Gość gość
w mieście kible czekajo a na wzi ręczne zbieranie buraków wybór należy do ciebie jak znam życie to niczym nie pobrudzisz łapek!!!

20:21, nie, prowo było tylko to z duchami w mieszkaniu. Ogólnie miałam trochę problemy na studiach przez własne lenistwo i zaczęłam narzekać, dramatyzować, aż w końcu zaczęłam się bawić swoją głupotą. I zwracam honor, odkąd przestałam jeść fast foody i inne syfy, brać magnez, to lepiej się czuję, lepiej mi się myśli i jestem taka bardziej... Żywa. Teraz codziennie rano biegam i jest fajnie, taka przerwa rzeczywiście dużo daje. Mój "dół" był pewnie wynikiem życia w biegu, złej diety i stresu. Może rzeczywiście byłam zbyt niecierpliwa i chciałam natychmiastowej poprawy. No ale teraz wszystko wróciło do normy i cieszę się, że nie dałam sobie wcisnąć żadnych prochów, które tak zachwala lekarka rodzinna i wzięłam sprawy w swoje ręce.

Gość gość
sprzedajesz swój kał?

Gość gość
anhedonie zadałam pytanie ile razy piłaś piwo Namysłów i gdzie je kupiłaś wiem że piłaś bo pisałaś że piwo namyslow jest dobre w jakim sklepie kupiłaś ja w Auchan we wrocławiu kupuje

Gość gość
anhedonie odpowiedz na wpis z 20:42

Gość gość
po co mi krew