Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zardziwiały wóz

Ile zarabiacie i ile wydajecie? NIE PODAWAĆ KRAJU

Polecane posty

Gość gość
Naprawde bogaci ludzie nie podniecaja sie ile zarabiaja oraz ile zarabiaja inni. Wydaje znacznie mniej niz zarabiam.

Gość gość
zarabia tylko partner.Żyjemy poniżej poziomu.

nie wazne ile ma sie pieniedzy! ..... wazne jest czy czlowiek czuje sie spelniony duchowo , szczesliwy ,pomocny dla innych zeby i oni byli w miare szczesliwi!:)pomoc" ofiara" siebie to jest najwazniejsze. uszczesliwiac nieszczesliwych,upadlych ,zrezygnowanych to powinno byc celem dobrego czlowieka! pieniadz to rzecz nabyta ! A gdzie jest milosc do blizniego !?"pieniadzem" osiaga czlowiek rzeczy martwe,prawdziwych uczuc milosci nie kupi sie za zadne pieniadze Swiata.

widze ze szatan osiaga to co zamierzyl! przykro sie patrzy na pazernosc ludzka!?-=(((((

Gość gość
Zarabiamy ok 17000 wydajemy 7000. 10 000 oszczędzamy miesięcznie. Bez kredytów. Wszystko ładujemy w nieruchomości.

ludzie goniacy slepo za pieniadzem nastawieni na zysk wykorzystujac spoleczenstwo gubia czlowieczenstwo trzymaja sztame z Szatanem! Wystarczy skupic sie na sobie i innych zmienic priorytety: )

Gość gość
Tak wiem ze jestes prostytutka a twoj maz zlodziejem. Wtedy tyle sie zarabia. Pochwal sie ile dziennie fjutow obslugujesz wywłoko.

Gość gość
Zarabiam z mężem ok 20 tys. Z tym, że ja 3 a mąż 17. Nie mamy dzieci, mamy kredyt i rata miesięczna to 3 tys. Zyjemy skromnie. Duzo odkladamy.

Gość gość
Na czysto ja mam 2.000€ a żona też 2.000€. Wydajemy góra 1.800€ a resztę odkładamy nie bardzo wiedząc na co bo wszystko już mamy. Dzieci dorosłe więc zero wydatków.

Gość gość
Razem mamy ok 4500. Stalych oplat (kredyt, prad, paliwo, szkola corki, telefony ubezpieczenia ...) mamy ok 2400 Na zakupy (spozywcze, chemia, ubrania ) idzie ok 1000 600 co miesiac idzie na lokte Reszte, czyli ok 500, mamy na przyjemnosci :) (najczesciej) albo nieprzewidziane wydatki (rzadko) :)

Gość kasa i kasa bleee
powiem wam coś, w zachodnich krajach 50% dochodu po podatku idzie na mieszkanie i koszta z tym, 10% energia i opłaty, 25% jedzenie, 15% jest do robienia co się z tym chce, do rozwalenia lub do oszczędzania. W PL 70% idzie na mieszkanie, 20% energia, 10% jedzenie, nie zostaje nic zwykłemu szarakowi a często musi się pożyczać jeszcze ( na wieczne nieoddanie ) , tak to wygląda.

Gość gość
@kasa i kasa bleee to zależy gdzie, w uk idzie ludziom nie raz 100% jednej pensji na czynsz/kredyt

Ja zarabiam z dziewczyną 4 tyś. Pieniądze dzielę na mniejsze kwoty część na opłaty stałe, część na przyjemności. Jest to metoda jakiegoś milionera T. Harva. Ekera. Kluczem jest inwestowanie częśc****eniędzy. Nie będę się tu rozpisywać, ale więcej informacji znajdziesz tutaj.

Gość gość
Zamknac morde spamerskie szmaty, sram wam do ryja wy ku/rwy 🖐️

Gość gość
Ja zarabiam 3400 dziewczyna 2000 wynajmuje mieszkanie za 600 w drugim mieszkamy razem. Mamy 6000. Mieszkanie czynsz plus media 600 (42 metry) jedzenie 1000 auto 400 wydatki kino, ubrania imprezy Ok 600. 2000 odkładamy na dalsze inwestycje 1400 na wakacje i nagle wydatki. Małe miasto w małopolsce.

Gość gość
Zarabiam dużo. Wydaję mało. A teraz czekam na hejt :(

Gość gość
nie rozumiem tego gościa co napisał że zarabia 4200 a odkłada 3000, człowieku czym ty sie żywisz? pasożytujesz na mamusi? czy mieszkasz na dworcu i żebrzesz?

Gość gość
200-300zł netto, tyle samo wydaje

Gość kajakkkkkkkkkkk
ja zarabiam 20.000zl, wydaje jakies 7.000zl stalych oplat, 5.000 na inne wydatki, odkladam reszte, czyli 8.000