Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic zeby byly dal mi spokoj

Polecane posty

Gość gość

Pisze dzwoni do mnie co kilka tygodni. Niewiem na co liczy bo wie ze nic miedzy nami nie bedzie. Ja mam swoja rodzine i niechce zeby on sie ze mna kontaktowal. Jeszcze moj facet zobaczy ze pisze i sobie pomysli ze go zdradzam. Dzwoni z roznych numerow. Dziala mi na berwy co od do cholery chce??

Gość gość
Rozwiązanie jest proste: 1. powiedzieć mu stanowczo żeby dał Ci spokój 2. jeśli to nie zadziała ignorować przez dłuższy czas 3. jeśli to nie pomoże zmienić numer Gorzej jeśli nie chcesz o nim zapomnieć tak naprawdę...

Gość gość
A od czego masz meża? Jesli były cię nęka wbrew tobie, to mówisz o tym mężowi! On bierze telefon albo jedzie do niego i ładuje mu prosto, że ma sie od ciebie odwalić. Bo ukrywając te telefony przed mężem, chronisz tamtemu doope, jakbyś faktycznie coś kreciła.

Gość gość
Ten Twój nowy gach niech Ci się oświadczy, a potem weźcie ślub. Wtedy ten poprzedni powinien odpuścić. U mnie tak było.

Gość gość
Ja chce o nim zapomniec ale on o sobie daje znac. I pozniej chodze zla. Moze rzeczywiscie mam do niego jakis sentyment...ale nie zamierzam zdradzac obecnego faceta. On ma jakas dziewczyne bo kiedys go widzialam. Niewiem.czego odemnie chce. Kazalam mu kiedys "spier...c" ale nie dotarlo

Gość gość
Daj mu dupci. Moze o to mu chodzi hahaha Kutwa jestes jak wszystkie

Gość gość
21:43 Exactly

Gość gość
Powtórze, albo załatw to przez swojego faceta, albo... masz jednak jakiś sentyment do byłego i tak niby nie chcesz ale jednak.... ?

Gość gość
Nie chce angazowac w to faceta swojego bo tamta swinia jeszcze gotowa powiedziec ze sama.do niego wypisuje. Ma podly wredny charakter...:(

Gość gość
??? wtf. jakim cudem udowodni że ty piszesz czy dzwonisz? ma od ciebie smsy i nabite połaczenia? bo jeśli nie to za blefowanie możesz mu przy facecie morde obić, ale zaczynam sie zastanawiać czy ty to na prawdę chcesz skończyć.

Gość gość
Moze napisalas kiedys w chwili slabosc****erwsza, zrobilas nadzieje i tym facet zyje. A Ty sie teraz obawiasz ze pokaze tego smsa z Twojego gorszego dnia...

Gość gość
Nie pisalam do niego nawet nie mam jego numeru.

Gość gość
No to załatw to przez swojego faceta, niech tamten były widzi że ty i twój jesetście razem i jego w związku nie potrzebujecie.

Gość gość
Nie ma sie czym chwalić, ale kiedyś nie mogłam pogodzić sie z rozstaniem i nie dawałam spokoju ex - zmienił numer tel. I sie skończyło.

Gość gość
Gorzko gorzko gorzko!! Hahahahaha Pewniie sama do niego pisalas a teraz dupa sie pali...

Gość gość
HIM byłaś jesteś i będziesz ludzkim odpadem i skońćz zakładać swoje kretyńskie tematy!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Szukam pracy musze odbierac telefony nieznanych numerow... Wkurza mnie to ma swoje zycie a ja mam faceta i dziecko. Zero honoru. Wie ze mam rodzine to po co mi tylek zawraca