Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula21x

Zarabienie w social media

Polecane posty

Gość Paula21x

Znacie jakieś sposoby na zarabianie w social media? Szukam sposobu na dorobienie sobie kiedy siedzę w domu albo nie ma co robić w pracy ;) Próbowałam kiedyś klikać w jakieś reklamy ale to nie dla mnie ...zamula kompa, a zarobek jest prowizoryczny. Ktoś coś? :D ...

Gość gość
To może nie są social media, ale polecam portal Roksa.pl

Gość gość
Paula21x To nie jest takie proste jak ci się wydaje bo zajmowałem się podobnymi rzeczami w tym również w social media. Pozycjonowałem i projektowałem strony w/w/w oraz miałem trzy duże serwisy w tym jeden na stolice. Takimi rzeczami zajmują się również profesjonalne firmy. Teraz prawie każda szanująca się firma ma strone internetową, fan page na F/B, tw/itt/era, Go/og/le+ itd. Może pomyśl o copywriting-u.. Poczytaj ;)

Gość olga788
Warto tuta pomyśleć jak najbardziej o swojej firmie i składkach , które na pewno się przydadzą. Warto szukać fajnych rozwiązań różnego rodzaju. Jak będziesz potem szukać księgowej, która dobrze wszystko rozliczy to zerknij na propozycje na; https://www.seka.pl/oferta/obsluga-kadrowo-placowa/ . Mają tam godne uwagi propozycje.