Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam chyba ze sobą problem. Bardzo dziwnie i źle się z tym czuję, nie wiem czy jest to do końca normalne. Otóż mam 16 lat i bardziej podobają mi się faceci w wieku 30-40 lat niż moi rówieśnicy, zawsze zwracam na nich uwagę a zwłaszcza na przystojnych, imponuje mi ich dojrzałość, mądrość. Zreszta starsi mężczyźni również cały czas się na mnie patrzą. Wczoraj na plaży jakiś facet 40+ z żona i synem nastolatkiem zaczął się na mnie gapić jak w obraz, dzisiaj na mieście to samo- jak mnie zobaczył był wlepiony jak w obraz. Za to jego syn w moim wieku nawet nie spojrzał na mnie. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest nie maluje się zbyt mocno, ale wyglądam na o wiele starsza od siebie. Nie chodzę wyzywająco ubrana, mam duży biust i nosze specjalnie luźne i długie bluzki żeby to ukryc. Co mam robić żeby starsi się na mnie nie patrzyli jak na ich możliwa partnerkę? I czy to normalne ze oni mi się podobają?

Gość gość
Też tak miałam,ale to minie.Dzisiaj mam 26 lat i wolalabym 27-30

Gość gość
Tak kur.. patrzą w ciebie jak w obrazek i przyszła matkę ich dzieci 0/10

Gość gość
Oni nie patrzą na ciebie jak na możliwa partnerkę, tylko jak na świeża dziewczynę atrakcyjna seksualnie; a to, ze ci sie podobają to nawet normalne - teraz nie imponują ci równieśnicy.

Gość gość
co to znaczy wygladam na starsza kur.wO

Gość gość
A gdzie jest napisane że w przyszłą matkę?

Gość gość
...imponuje mi ich dojrzałość, mądrość. ... Dziecko wroc tu za kilka lat i przeczytaj to co napisalas a pekniesz ze smiechu. Naprawde myslisz ze faceci 30 , 40 lat sa tak dojrzali? Moze niektorzy, ale bardzo bys sie zdziwic mogla ta przewazajaca wiekszoscia, ktora ani madra ani dojrzala nie jest. Napewno nie ci 30 letni. A ci kolo 40 to wkraczaja w kryzys wieku sredniego i to moze byc powod dla ktorego sie tak gapia na ciebie. Napewno ty robisz do nich maslane oczy (moze nieswiadomie nawet) wiec podbudowujesz ich ego.