Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy sie to za.s.rane lato skonczy

Polecane posty

Gość gość

Juz mam dosc. Pot po d***e splywa , robactwo i wszedzie tlokm nawet makijazu sobie nie mozna zrobic bo splywa Nienawidze lata Nienawidze wakacji za to kocham jesien:) i juz nie moge sie doczekac

Gość gość
Twoja frustracja sięga granic. Lato dopiero sie zaczyna, praktycznie było kilka ciepłych dni dopiero. Pewnie hipopotam z ciebie i stąd taka złość że pocisz się przy każdym ruchu

Gość gość
trzeba schudnac wtedy nie bedziesz sie tak pocic ;) Ja jestem szczupla i uwielbiam lato

Gość gość
Mam dokładnie to samo! cholerne lato!

Gość gość
Dokładnie, nie wszyscy musza topić się w wielkich swetrach. Ja w taką pogodę wyglądam bardzo dobrze.

Gość gość
No to wasz problem :) Ja np. nie lubię zimna więc teraz nareszcie taka pogoda mi odpowiada. No i lubie pokazywac swoja fogure bo mam co

Gość gość
Lato skonczy sie 22 wrzesnia, wiec jeszcze troche :) Mam nadzieje, ze wrzesien bedzie zreszta cieply

Gość gość
Mam taka kolezanke, ciagle, ale to ciagle jest jest goraco, ale w sumie nic dziwnego bo jest gruba. Także może trzeba po prostu mniej jesc to i lato sie polubi. Dla mnie wiosna i lato to najpiekniejsze pory roku. jesien jesli jest ciepła też. Nienawidze za to zimna i deszczu albo śniegu- jedyny wyjatek kiedy moze byc snieg to BN i Sylwester

Gość gość
Nie jestem gruba. Waze 60kg przy 162 Kiedys bylam bardzo chuda bo wazylam 53kg i tez mnie lato wkur....lo

Gość gość
gdzie te upały tego lata ?gdzie?przecież jest zimno.z resztą masz zimno przez 9 miesięcy w roku i jeszcze ci mało?co za ludzie.zamiast sie cieszyć z kilku dni ciepła to narzekają.nie ,lepiej zakładać kurtki i buty zimowe i palić w piecach?każdy sie poci i nie ma w tym nic nienormalnego.w maju śnieg padał ,ciepłych nocy jeszcze nie było i pewnie już nie będzie ale to cholerne upalne lato.

Gość gość
60 kg przy 162 to też nie jest mało... A poza tym to lato i tak mogloby byc cieplejsze, to ze jest wreszcie troche cieplej to taka wam krzywda? Naszczescie nie mozecie sterować pogodą, teraz przyszła poraz na lato i bardzo dobrze, skonczy sie, ale za 2 miesiące dopiero bedzie kalendarzowa jesien

Gość prawi 114
tylko wariaty wolą listopad od Lipca

Gość gość
Zresztą zima w tym roku była szczegolnie dluga, wiec teraz lato sie nalezy :) pewnie niektorzy to by woleli zimno caly rok :O Naszczescie jest tak, ze pol roku jest zimno, a pol cieplo

Gość prawi 114
ale tu nie chodzi nawet o zimno .. Do zimna dochodzi krótki dzień .. Ja nie przepadam za sztucznym swiatłem w mieszkaniu

Gość gość
Nie wiem gdzie wy kurna mieszkacie, u mnie jak w jeden dzień jest gorąco to na drugi dzień leje albo jest zachmurzone.

Gość gość
ja też czekam na jesien, choc zawsze lato lubialam, ale wtedy moj ukochany wraca, wiec dlatego wyjatkowo nie moge się jej doczekać. Lubie lato, ale w tym roku jest ono dla mnie wyjatkowo samotne. Ukochany wyjechał, przyjaciolka sie na mnie obraziła nie wiem sama o co... Jeżdze sama sporo na rowerze, albo chodze na dlugie spacery sama lub z psem, czytam ksiazki na tarasie, czasem wyjade gdzies z kolezanka, ale i tak jest smutno i samotnie w tym roku. Dobrze, ze chociaz zaczelam prace to przynajmniej mi sie nie nudzi

Gość gość
dokładnie, polskie lato to jak jesień na południu Europy

Gość gość
09:19- ja na podkarpaciu, tu jest nawet cieplo, choc np. dzisiaj rano padało dosc mocno

Gość gość
Właśnie,gdzie wy macie to lato? Mieszkam w Gdańsku i tu ciągle jest max 20 stopni, pizga zimnem znad morza i było tylko kilka cieplejszych dni w tym roku...

Gość gość
09:23- to n poludniu Polski jest cieplej, tu bylo sporo upalnych dni... ale sa i deszczowe to i fakt

Gość gość
zreszta na poludniu Polski przewaznie jest cieplej bo jednak Polska to duzy kraj, wlasciwie to mogly by byc spokojnie 2 czy nawet 3 mniejsze panstwa

Gość gość
9.08 To nic dziwnego że nie lubisz ciepła skoro masz prawie 10kg nadwagi. Prawidłowa kobieca waga to wzrost odjąć 110

Gość gość
Ja p*****le kilka dni bylo cieplych a debile marudzą. Niech będzie jak najdłużej w granicach 30 stopni bo ja lubię taką pogodę!!

Gość gość
Waze 60kg przy 162 To jestes gruba a na pewno pulchna 60 kg to waga dla dziewczyn 170+

Gość gość
i bardzo dobrze, ze jest lato, pol roku bylo zimno to chociaz teraz jest w miare cieplo... Piszę w miare bo jednak sporo dni jest pochmurnych i deszczowych, prawdziwe lato to jest na południu Europy gdzie temp. siegaja nawet 45 stopni. 30 stopni to jest jeszcze nic...

Gość gość
Dnie są już coraz krótsze. Idzie ku jesieni stopniowo

Gość gość
Ja mieszkam w Warszawie i wczoraj bylo kolo 30 fajne powietrze, lubie taka pogode a dzig gowno znowu wszystko molre ale może chociaż cieplo będzie

Gość gość
10:08-od 22 czerwca sa coraz krotsze, ale niemniej jednak lato konczy sie dopiero za 2 miesiace bo 23 wrzesnia

Gość gość
10:10 No dokładnie

Gość gość
60kg to duzo? Wiekszosc kobiet tyle wazy i normalnie wygladaja a napewno nie sa pulchne masz jakis spaczone sporzenie na swiat:)