Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamkrk2017

Electro Sex. Elektrostymulacja erotyczna

Polecane posty

Gość adamkrk2017

Próbowaliście kiedyś elektrostymulacji, inaczej elektro seks? Od czego zacząć? Jakie akcesoria kupić i gdzie?

Gość gość
też mnie to kręci już od dawna możesz kupić w Polsce w niektórych shopach ale bardzo drogo lub u chińczyka to samo na ali duuuużo taniej !!! :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Jak dla mnie Mystim to najlepsza i niezawodna marka. Bardzo polecam.

Gość wolnapaula
Kupiłam ostatnio klatkę na penisa dla mojego faceta od Mystim. Następny gadżet do ekstra zabawy...

Gość gość
bardzo dawno temu ... gdy byłem nastolatkiem (po prostu od zawsze jestem kreatywny i lubiłem eksperymentować) wykorzystałem do tego zasilacz do kolejek PIKO FZ1. Miałem taką kolejkę - nikt wtedy oczywiście nie mówił o elektroseksie nie było też internetu i wiedzy. Zasilacz miał natężenie 1,2 A i napięcie do 12V prąd przemienny albo stały (transformator) - i w pewnych ustawieniach działał na mnie jak elektrostymulator. Kabelki przykładałem do penisa - następowała erekcja, potem co raz większe pobudzenie i orgazm z wytryskiem. Ale nie dawał aż tak wielkiej satysfakcji jak klasyczna masturbacja i zrezygnowałem z tego, zresztą trochę się też bałem aby sobie nie zrobić krzywdy. Miałem wtedy 13 lat gdy odkryłem to po raz pierwszy https://4.allegroimg.com/s512/0383d9/483fc5a64fd2b9930c1116e04de4

Gość adamelektro
Polecam spróbować. Ekstra sensacja.

Gość gość
Do elektroseksu polecam akcesoria od Mystim

Gość gość
Jestem ciekaw tych oragzmów