Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ustawiłam sie niezle w życiu

Śmieje sie z Was brzydule i nieudacznice polskie

Polecane posty

Gość ustawiłam sie niezle w życiu

Grube zapuszczone pracujące w sklepach za 1200 i niemające zadnych perspektyw,patrzące z nienawiscią na te szczupłe atrakcyjne ustawione.Mam trzech panów którzy rozpieszczają mnie finansowo,traktują jak księzniczke,fundują drogie ciuchy,wakacje zagraniczne 3 razy w roku,mam drogie kosmetyki,własną kawalerkę i nie muszę tyrać od rana do póznego popołudnia tak jak Wy cieszące sie tym że jestescie biedne ale porządne.Będe ustawiona do konca życia podczas gdy Was nigdy nie będzie stać nawet na własne M,w najlepszym razie traficie na jakiegos frajera tak jak Wy harującego moze przy łucie szczescia za 2 tysiaki i bedziecie klepać z Nim i bachorkiem nudne szare biedne życie krytykując takie jak ja.

Gość gość
Szczerze życzę Ci szczęścia w każdym czasie :)

Gość gość
Autorko, i co z tego? Będąc na Twoim miejscu, czułabym się jak ściera...To już wolę swoje zwyczajne życie. Twoje życie, Twoja sprawa.

Gość gość
Ktoś kto zarabia mniej to nie znaczy że klepie biede I jest zapuszczonym grubasem i nie stać go na wakacje i wcale nie jest gorszym człowiekiem od ciebie. Potrafimy zadbać o siebie. Wcale nie musi ktoś koło mnie skakać jak koło jakiejś księżniczki, stać mnie na to co chcę A jak bym miała wydawać kasę na bzdury niepotrzebne to wolałabym się podzielić z kimś kto ma mniej bo trzeba być człowiekiem a wymalowanom lala i marzyć o wspaniałym życiu bo nie to jest najważniejsze. Może zarabiam mniej ale przynajmniej nie jestem pusta lala która trzeba podziwiać i nie przechwalam się tym co posiadam i nie czekam aż ktoś mi coś daje potrafię samą zapracować na siebie a tak na marginesie jestem szczupłą zgrabną i ładna osoba uczynną i tę zalety sa najważniejsze a nie tylko uroda. Pamiętaj szczęście bywa ulotne i nie znize się do Twojego poziomu obracając innych.

Gość gośćwcaleniebrzydula
Ale autorko musisz za to wszystkie dziury nadstawiać każdemu ze sponsorów gdy mu się zachce bo inaczej znajdzie sobie inną du/podajke. Nie dla mnie by sprowadzić się do takiego poziomu upodlenia. Wolę zarobić sama, może mniej ale chodzić z godnością szanującej się kobiety.

Gość ustawiłam sie niezle w zyciu
A Ty myslisz ze ja cierpie bo nadstawiam dziury?hahaha słuchaj kolego,moze nie uwierzysz ale są kobiety które uwielbiają seks nawet bardziej niz niektórzy męzczyzni,moi przyjaciele to dojrzali eleganccy faceci na wysokich stanowiskach ,ludzie na poziomie a nie ograniczeni kretyni stawiający kobiecie warunek typu ja płace,ja wymagam..seks z Nimi to dla mnie ogromna przyjemnosc,nie bzykamy sie kilka razy dziennie jak bezmyslne króliki,nie zawsze tez nasze spotkania ograniczają sie do bycia w łózku,chodzimy razem na rózne spotkania biznesowe,ja jako osoba towarzysząca,na kolacje,do drogich restauracji i powiem Ci ze nie zawsze wbrew pozorom mają ochote na łózkowe harce,czasem to ja mam większy temperament bo Oni pracują a ja mam tylko ładnie wyglądac:)ale sobie wmawiajcie ze grunt to honor i godnosc:)

Wnioskuje ze jestes niedowartościowana osoba bardzo i zakompleksiona.Pamietaj ze obrażając innych odsłaniasz swoją słabość żal i bezradność :) Reprezentujesz dno dziewczyno kasa jest ważna ale nie jest na pierwszym miejscu na szczescie dla mądrych ludzi którzy maja poukładane w główce są inne wartości rodzina przyjaźń rozwój emocjonalny itp

Gość gość
niech każdy żyje jak lubi

Gość gość
Dokładnie

Gość kobieta z klasą33
Autorko..jestes zadufana w sobie arogancka i beznadziejna..czy Ty jestes taka ograniczona ze nie zdajesz sobie sprawy że my pracujące uczciwie i cięzko tez czasem jestesmy atrakcyjne i zadbane?myslisz ze kazda z nas jest tłustą zapuszczoną szarą myszką i że gdybysmy chciały i gdybysmy nie miały hamulców moralnych to mogłybysmy zarabiac tak samo jak Ty?wyobraz sobie że jest dużo ładnych i pięknych kobiet dla których jakbys tego nie nazywała dawanie d**y za kase jest czyms nie do przyjęcia i że nie zrobiłybysmy tego za żadne luksusy bo nie są one dla nas priorytetem...ja jestem jedną z takich kobiet,moze nie jestem bogata ale czuje sie szczesliwa realizując swoje pasje niezwiązane z pieniędzmi i wychowując córeczke która jest dla mnie całym swiatem..masz pieniądze ale jestes bardzo uboga duchowo

Gość gość
Mam trzech panów którzy rozpieszczają mnie finansowo,traktują jak księzniczke,fundują drogie ciuchy,wakacje zagraniczne 3 razy w roku,mam drogie kosmetyki,własną kawalerkę x x Dajesz duupy trzem fagasom i tylko na jednopokojową klitkę cię stać? :P:D:D:D To bardzo tania dajka jestes, moze mi też obrobisz gałę l********gu? :P:P

Gość gość
L

Gość Polityk
Ty Krowo jedna ażeby ci się tak ta śmierdzące gira powinela i żebyś się stała tak biedna ze byś ziemię zarla.

Gość Logistyk
Słuchaj ty pusta krowo ile ty masz lat?

Gość gość
Hahaha :D Ale wy jesteście glupi :) przejmujecie sie wpisem jakiejs debilki :) nie rozumiem czemu wy wogole to komentujecie :D jak dla mnie to jest to tanie prowo i ktos ma z was ubaw :) no nic...komentujcie dalej :) posmieje sie jeszcze troche :) ;)

Gość Logistyk
Jeszcze z tobą nie skończyłem.