Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy ze kobieta "dobrze sie prowadzi"?

Polecane posty

Gość gość

Tzn co robi? Jak zyje?

Gość gość
jest zwrotna, dobrze trzyma sie nawierzchni i krótki czas reakcji

Gość gość
Nie znam definicji, ale moge odpowiedziec na przykladzie mojej niedawnej "ex". Otoz, ona miala o sobie jak najlepsze mniemanie co oznaczalo: - romans na kazdym praktycznie urlopie, bez znaczenia jaki byl to zakatek swiata i bez znaczenia, czy byla na urlopie sama, czy z rodzicami, - romans w kazdej pracy, ktora miala, bez znaczenia, czy byl to wspolpracownik, czy klient, - przygody z facetami poznanymi na dyskotece, - seks bez zabezpieczenia z facetem poznanym w necie, - kazda impreza firmowa, tzw. Integracja konczyla sie w jej przypadku tancami z facetami, macankami i lizaniem, ale tez odwiedzaniem ich w ich pokojach lub nocowaniem u siebie po odtransportowaniu jej w stanie wskazujacym. Wszystko powyzsze ulatwial mocno fakt, ze dziewczyna zupelnie nie znala umiaru w piciu alkoholu. A gdy byl darmowy, to folgowala sobie calkiem. Potrafila w jeden wieczor wypic 3 duze piwa, pol butelki wina, pol butelki szampana, kilka szklanek whiskey. Do tego paczka fajek. Tak, wedlug niej dobrze sie prowadzila. Tak, spotykalem sie z nia. Na szczescie byla bardzo rozmowna i szczera. Jak to ogarnalem to wialem, ze kurz po mnie osiadal z tydzien i w moim miescie oglosili alarm smogowy ;) P.S. Mam jednak wrazenie, ze takie "dobre prowadzenie sie" staje sie dzis niemal norma. Zycze powodzenia w szukaniu matki dzieciom... :/

Gość gość
13:45 A gdzieś ty taką szukał i znalazł?

Gość gość
nie uprawia seksu poza dopochwowym w małżeństwie i to wyłącznie w celu prokreacji. (definicja kościelna)

Gość gość
Jest nieczuła na starania adoratorów.

Gość gość
Gosc 13:50 Ani w dyskotece, ani w bibliotece :) Nasze firmy wspolpracowaly i tak sie poznalismy. Aczkolwiek w tym przypadku minelo kilka lat od momentu naszego poznania do randkowania. Gdybym od razu wiedzial jaka to zdzirka to nie snulbym latami wizji o tym, jaka to swietna moze byc kobieta :/ Byc moze tez jest ona kolejnym przykladem na to, ze te naprawde atrakcyjne kobiety nie radza sobie z presja wlasnej urody. Ale to juz temat na inny watek :)

Gość gość
ma tylko 1 stalego partnera

Gość gość
Dba o dzieci,nie wdaje sie w romanse mając dobrego partnera,jest kulturalna

Gość gość
Myślę że na forum takie dramaty się poprostu roztrzasa, Ja mam dziewczynę od 3 lat i się bardzo kochamy , jest dość ładna była dziewicą kiedy się poznaliśmy , nie chce chodzić na żadne dyskoteki tylko gotować ze mną wieczorem kolację , mówienie ze dużo dziewczyn się źle prowadzi to ostre nadużycie