Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematyczka21

Picie,problemy.

Polecane posty

Gość Problematyczka21
Dzięki za rady, potrzebowałam sie dowiedzieć czy to ja przesadzam czy on. Ale widzę że on i nie powinnam na to pozwalać i uważać że jestem zła jak mu mowie że ma nie pić. Trudno,bedzie miał wybór następnym razem. Raz,dwa razy w miesiacu mozna zaakceptować albo na imprezie typu klub,ale bez przesady.

Gość Problematyczka21
tak,na dworze

Gość gość
Zachowują się jak menele, bez obrazy. Ale takie picie, na dodatek młodych ludzi to juz dno. Powiedz jeszcze że przed blokiem, albo na ławce w parku.

Gość gość
Zachowują się jak menele, bez obrazy. Ale takie picie, na dodatek młodych ludzi to juz dno. Powiedz jeszcze że przed blokiem, albo na ławce w parku.

Gość Problematyczka21
To nie będę tego mówić haha. Cały czas to widziałam i już mi na łeb siadało że może to jest normalne,że w młodym wieku tak się piję,że nie powinnam mu tego zabraniać,bo potem się okaże że to ja jakaś walnięta,ale to jest alkohol,nie powietrze,da się bez tego żyć,a pić można od czasu do czasu. Ja jestem naprawdę polubowna i na dużo pozwalam pod względem picia,ale w ostatnim miesiącu za dużo tego było i jak jeszcze raz sie to powtórzy i moje gadanie znowu pójdzie na marne to juz tak tego nie zostawię .

Gość Problematyczka21
Potrzebowałam się upewnić że ze mną jest wszystko okej :D dzięki !:)

Gość gość
Problematyczka21 dziś Oboje z normalnych rodzin jesteśmy. Studia i te sprawy. xxx Studiujecie??? Czyli rodzice was utrzymuja, tak? A kiedy sie uczycie jak wieczorami chlacie po osiedlu??? Do pracy rozumiem ze twoj gach rowniez nie chodzi no bo jak pracowac na kacu?

Gość Problematyczka21
zaocznie,a teraz zauważ wakacje. Pracuje,a pije jak ma wolne,które ma często.I nie gach,tylko chłopak :)

Gość gość
Raczej konkubent!

Gość gość
Napewno nie narzeczony :-)