Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mam powodzenie u takich facetow?

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie widze ze mnie lubia ludzie, moze nawet sie podobam ale bezpośrednio podrywaja mnie tylko napakowane pustaki, goniace za sławą ,kasa... ja jestem popularna ,co prawda nigdy tego nie chciałam- tak wyszło , jestem towarzyska dziewczyna i wszędzie mam znajomych.lubię pieniądze, podróże, ale potrafie odnaleźć się w każdej sytuacji, doceniam to co mam, mam honor i nie oszukuje ludzi w żaden sposób,nie naciagam na pieniądze itd. Myślę że jestem wartościowa, a jednak wciąż nie mogę znaleźć osoby godnej zaufania,podobnej do mnie. Wszędzie pustaki albo zakompleksieni którzy naśladują innych.. masakra.

A jak można nauczyć się czegokolwiek, nie naśladując innych? No i co złego jest w pragnieniu sławy i pieniędzy?

Gość gość
Szukasz nie tam gdzie trzeba.. albo w ogóle nie szukasz tylko czekasz.. Niby mowi się, że miłość przyjdzie sama, ale nie zawsze tak jest, czasami szczęściu trzeba pomóc ;) Zastanów się koho byś chciała, jaki ten mężczyzna ma być, jakie ma mieć zainteresowania i tam poszukaj ;) Jeśli masz środki i jesteś atrakcyjną dziewczyną powinno pójść jak po maśle, co znaczy, że szybko znajdziesz kogoś kto będzie ci odpowiadał ;) Ale uwaga ja nie obiecuję, że od razu znajdziesz swego księcia z bajki.. choć próbować trzeba, gdybym ja była sama pewnie tak bym zrobiła.

Gość gość
inaccessible89 dziś A jak można nauczyć się czegokolwiek, nie naśladując innych? No i co złego jest w pragnieniu sławy i pieniędzy? X Widzisz, ja mam inne wartości. Miłość, zdrowie to chyba najważniejsze. Nie przepadam za ludźmi chciwymi, nieuczciwymi, próżnymi. Slawa ma swoje plusy ale i sporo minusów. Mnie nie kręci to, że jestem na świeczniku.Wszyscy o mnie wszystko wiedzą, a każda moja wpadka jest wyolbrzymiana, zawistnicy wymyślają plotki. Mam okresy że zaszywam się w domu i nie chce mi się nigdzie wychodzić. To męczące i potrafi zniszczyc zycie. Często jestem brana za autorytet i tak było od zawsze. Przekonałam się nie raz, że przez moje zachcianki i głupie pomysły ktoś zniszczył sobie zycie a ja nie chce byc za to odpowiedzialna. Jestem za, jesli chodzi o przemyślaną inspirację i rozwój, ale większość myśli " oo, ta jest popularna, jak będę taki sam/taka sama to też zyskam uznanie i sławe" ,nie mysla w kategorii rozwoju i bezmyslnie kopiuja wszystko.

Gość gość
Myślę, że swój ciągnie do swego.