Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Mówiąc otwarcie lubię wzbudzać zazdrość wsród kobiet i pożądanie wsród mężczyzn. Jak widzę, że udało mi się to osiągnąć to czerpię z tego satysfakcję. Lubię dbać o urodę i lubię swoje ciało. Powiem wam coś kontrowersyjnego. Wynajmuję pokój w domku u pewnego pana i dość często zdarza mi się np. chodzić po domu w samej bieliźnie, stringach. Bawi mnie to jak na mnie patrzy. Kompletnie się nie wstydzę swojego ciała. Skąd się bierze takie zachowanie?

Gość psychiastra
NARCYZM to CHOROBA. Leczysz sie ?

Gość gość
0/10 ku.... to już nudne dzisiaj

Gość gość
Nie. :) Dobrze mi z tym. Chociaż czy ja wiem czy to narcyzm?

Gość gość
haha dokladnie, to narcyzm, zaburzenie osobowosci - z tego sie nie da wyleczyc, to wada na stałe. No chyba ze zacznie terapie u 50 psychologów. Chore to jest w kazdym bądz razie i wystrzegaj sie takiego zachowania bo kazdy cie bedzie gnoił cale zycie.

Gość gość
faceta który się nie odklei Ci brak

Gość gość
Lubię też śmiałe, odważne, seksowne stylizacje. :) Także jak pojawię się na horyzoncie to wiadomo. Nie mam żadnej przyjaciółki, koleżanki. Pomimo tego, że się podobam nie miałam nigdy partnera. Jakoś tak nie mogę sobie wyobrazić siebie z kimś w związku. Mogłabym się dusić.

Gość gość
to w takim razie pogadaj se z lustrem :) Bo na innych ludziach zadnego wrazenia nie robisz, a to co myslisz ze jest, to tylko w twojej głowie sie dzieje hahah 90% ludzi na ogół zlewa.

Gość gość
To w takim razie dlaczego tak skutecznie wychodzi mi wzbudzenie zazdrości lub pożądania? :)

Gość gość
Uważaj żeby ten pan Cię nie zgwałcił skoro tak prowokujesz...... :o

Gość gość
Autorka typowy koorewski typ, pewnie zodiakowy skorpion lub lew, bo one tak mają, lubią być zauważane, świecą doopą, daje im satysfakcje jak się każdy na nie gapi i każdy facet je porząda, problem że nie dadzą doopy nikomu i się zmarnują, a szkoda

Gość przerooham cię ostro
przeroohałbym cie jak szmate, podaj kontakt to się spotkamy i zerżne cie tak jak na to zasługujesz

Gość gość
jak widze takie kokieterki jak autorka które tak bardzo chcą zwrócić na siebie uwage to totalnie je zlewam, to je najbardziej wk******, hahahahaha