WROCŁAWSKI KONESER BAMBOLIN 0 Napisano Lipiec 24, 2017 ostatnio coraz częściej oglądam filmy bdsm femdom czy to ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WROCŁAWSKI KONESER BAMBOLIN 0 Napisano Lipiec 24, 2017 staje mi wtedy tak że mógłbym chu/jem sztuczki karate robić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleAlien 29 Napisano Lipiec 24, 2017 bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleAlien 29 Napisano Lipiec 24, 2017 mi tak staje jak widze przed soba atrakcyjna mloda malolate, ostatnio np ide chodnikiem w warwick a za mna idzie jakas mloda angielka w bialych conversach i spodnicy i nawet seksowne zgrabne nogi jak chvj odwracam sie i widze ze sie usmiecha za chwile mnie wyprzedza a ja ja zjadam wzrokiem i za chwile mi tak stanal, ze poraz kolejny poczulem sie niekomfortowo i musialem jak najszybciej wsiasc na rower bo tak to by wszyscy widzieli mojego pytona :O. Ostatnio staram sie nad erekcja panowac. Najlepiej nie patrzec na kobiety wtedy sie nie czuje popedu. Ale czasami sie nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WROCŁAWSKI KONESER BAMBOLIN 0 Napisano Lipiec 24, 2017 mam to samo staje mi a teraz popier/dalam w krótkich dresach no to widać jak bagieta sztywnieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleAlien 29 Napisano Lipiec 24, 2017 Ja juz staram sie zaczac nad tym panowac... Normalnie to myslalem, ze jestem impotentem i mi nie staje, ale ostatnio gdzie nie jestem to jakas mi blondyna wpada w oko, i doslownie mnie to rozpi3rdala, bo one przede mna stoja albo ida i chca zebym sie na nie patrzyl. I wtedy patrze i w majtach mi sie przyjemnie robi, i w sumie to wole przebywac wsrod dziewczyn niz sie masturobowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleAlien 29 Napisano Lipiec 24, 2017 poznalem tez w jednym sklepie kiedys jedna dziewczyne albo indie albo pakistan ale z wygladu to modelka, piekna smukla twarz i cudowne zgrabne cialo, nie zapomne jak raz grzebala przy ciuchach a ja raz spojrzalem i za chwile sie tak podniecilem, omggggg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kutaphone 0 Napisano Lipiec 24, 2017 ja tez ostatnio w biedrze widziałem taką sukę że bym zapakował jej od razu w srytę jak czegoś szukała na dolnej półce lodówki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleAlien 29 Napisano Lipiec 24, 2017 ja w polsce raz poszedlem cos zjesc i mialem isc do knajpy polskiej zjesc polski obiad ale od dluzszego czasu nie jadam miesa i ide w kierunku tej knajpy a nagle przez pasy obok mnie, tylko ze po drugiej stronie idzie taka nastolatka w getrach sportowych z poliestru i za chwile tez przyspieszyla i zobaczylem na jej wielka dvpe, to chyba przez to gmo, bo laska miala tak jedrny i wielki zad, ze tylko myslalem jak jej tam wsadzam morde :D:D:D. Nie moglem uwierzyc w to co widze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach