Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak potwierdzenia przybycia na wesele

Polecane posty

Gość gość

Witam , czy wam zdążą się że zapraszając na wesele gości oni nie potwierdzają czy będą czy nie , ?

Gość gość
Standart.

Gość gość
Rozdalismy zaproszenia dla 140 osób , na początku maja , potwierdzenie przybycia mają do końca lipca , 3 miesiące na zastanowienie się , na obecną chwilę potwierdziło 67 osób , możliwe że niektórzy się obraża że zaprosiliśmy bez dzieci , ale od mojej strony mam 3 kuzynki co łącznie mają dziewiatke dzieci w wieku od2 lat do 7 , , chcemy wesele a nie Kinder bal , jakie wasze są opinie , może coś z nami jest nie tak ?

Gość gość
Gdy byśmy zaprosili razem z dziećmi , wiek do 10 lat było by ich 17 , dużo raczej ?

Gość gość
Wesela bez dzieci to żadna nowość, raczej nikt normalny się nie obrazi. A z osobami które nie odpowiedziały można się skontaktować, albo subtelnie przez rodzinę albo po prostu zadzwonić z prośbą o potwierdzenie. Sytuacja w której nagle nie pojawi się 30 gości będzie dla was kłopotliwa i kosztowna.

Gość gość
I tak mamy zamiar dzwonić , wiem że będzie wojna , bo jedna ciotka co ma 9 wnuków , jak wreczalismy zaproszenia , dla nich kogo zapraszamy ale jak to moja ciotka określiła , tzn zazyczyla pokoje dla jej wnuków, padłem i nie chciałem się kłócić , dostali zaproszenia , sami zdecydują

Gość gość
znalazlam w skrzynce, nie kojarzylaj ani nazwiska ani imienia ni miejsca, pytam matki, ona mowi, ze moze jakies dalekie kuzynowstwo, zladowalo w koszu