Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Brak potwierdzenia przybycia na wesele

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam , czy wam zd膮偶膮 si臋 偶e zapraszaj膮c na wesele go艣ci oni nie potwierdzaj膮 czy b臋d膮 czy nie , ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Standart.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozdalismy zaproszenia dla 140 os贸b , na pocz膮tku maja , potwierdzenie przybycia maj膮 do ko艅ca lipca , 3 miesi膮ce na zastanowienie si臋 , na obecn膮 chwil臋 potwierdzi艂o 67 os贸b , mo偶liwe 偶e niekt贸rzy si臋 obra偶a 偶e zaprosili艣my bez dzieci , ale od mojej strony mam 3 kuzynki co 艂膮cznie maj膮 dziewiatke dzieci w wieku od2 lat do 7 , , chcemy wesele a nie Kinder bal , jakie wasze s膮 opinie , mo偶e co艣 z nami jest nie tak ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy by艣my zaprosili razem z dzie膰mi , wiek do 10 lat by艂o by ich 17 , du偶o raczej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wesela bez dzieci to 偶adna nowo艣膰, raczej nikt normalny si臋 nie obrazi. A z osobami kt贸re nie odpowiedzia艂y mo偶na si臋 skontaktowa膰, albo subtelnie przez rodzin臋 albo po prostu zadzwoni膰 z pro艣b膮 o potwierdzenie. Sytuacja w kt贸rej nagle nie pojawi si臋 30 go艣ci b臋dzie dla was k艂opotliwa i kosztowna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I tak mamy zamiar dzwoni膰 , wiem 偶e b臋dzie wojna , bo jedna ciotka co ma 9 wnuk贸w , jak wreczalismy zaproszenia , dla nich kogo zapraszamy ale jak to moja ciotka okre艣li艂a , tzn zazyczyla pokoje dla jej wnuk贸w, pad艂em i nie chcia艂em si臋 k艂贸ci膰 , dostali zaproszenia , sami zdecyduj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znalazlam w skrzynce, nie kojarzylaj ani nazwiska ani imienia ni miejsca, pytam matki, ona mowi, ze moze jakies dalekie kuzynowstwo, zladowalo w koszu

Udost臋pnij ten post