Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie Atos zarobki ile się tam zarabia podaj

Polecane posty

Gość gość

szukam jakis inforamcji na temat zarobków itp ktoś moze coś ma , szukałem i znalałem tylko opinie na gowork i http://mojepobory.pl/atos/atos/ ktoś sie wypowie pozdrawiam

Gość pracus1525
Chyba zartujesz , ze chcesz tam isc. Firma gdzie patologia zarzadza patologia. Od pewnego czasu rekrutuja absolutnie wszystkich bez zadnej weryfukacju bez zaswiadczen o niekaralnosci a poźniej sie dziwia ze na miejscu codziennym podmiany komputerów, podszywanie sie pod przelozonych, kradzieze danych osobowych. Managerowie z 'lapanki' którzy tylko po to dostaja stanowisko zeby sobie na profilu goldenline wpisac manager bo ladnie brzmi ale. A osoby w wyzszym wyksztalceniem wyzszym jak sie zorientuje gdzie trafili i za kolegów mają patologie"jak nam spasujesz to cie moze nie wyp***limy" to uciekaja. Szkoda zdrowia szanuj sie bardziej i idz to firmy gdzie pozniej nie bedziesz sie musiała wstydzić umieszczajac ja w swoim CV. Co do zarobkow to takie jak i firma, marne cos jak ktos kiedys powiedział,biedronka wsrod IT, Pozdr i jeszcze raz sie zastanów dobrze wiem co mowie

Gość gość
Również miałem bardzo nieprzyjemne doświadczenia z tą firmą. Totalna biurokracja. Żeby zapłacili za fakturę musiałem się prosić 2 miesiące. Dopiero kiedy postraszyłem sądem zapłacili. Żenada.