Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci lubią wiesniary ala Doda??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Do napisania postu sklonila mnie dzisiejsza sytuacja. Odkad pamietam za wzor byly mi stawiane te przebojowe dziewczyny. Nigdy nie brałam z nich przykładu (no,moze na chwilę żeby zdobyć akceptację pewny grupy ale nie czułam się z tym dobrze) bo uważam, że one nie sa żadnym autorytetem. Czy ktoś głupi kto zmienia partnerów jak rękawiczki,imprezuje,niczym się nie przejmuje moze być wzorem? Tak wiele osób bezmyślnie za nimi podąża... A najgorsze ze faceci je wprost uwielbiają. Kiedy sa w związku z nami, czyli inteligentnymi ale cichymi osobami porownuja nas do tamtych, zmieniają nasz styl, krytykują. Dzisiaj właśnie mnie to spotkało po raz drugi w życiu i mam nadzieję, ze ostatni. Od rana płacze bo mój facet odszedł do takiej Dodzi, a wcześniej probowal mnie do niej upodobnic...jednak to chyba za mało dla niego, a kiedy sie udało wyrwac dla niego lepsza partię rzucil mnie jak psa, nie licząc się z tym ile dla niego zrobiłam ,ile przezylismy;( mam nadzieję że się opamieta i wroci;( Powiedzcie mi co one maja w sobie takiego co pociąga i fascynuje bo ja naprawdę nie potrafię się taką dziewczyna zauroczyc. Czuję się lepsza od nich.

Gość gość
nie wiem, o jakich facetach ty piszesz. Zapewniam cię, że ja w swoim otoczeniu chyba bym nie znalazła takiego, który by poleciał na taką. No chyba że na raz, jakby był bardzo wyposzczony. Mam nawet bliskiego kumpla, strasznego erotomana...potrzeby ma ogromne, ale jest bardzo wybredny i na prawdę celuje w inteligentne kobiety. Takie a'la doda to tylko dla dresiarzy, jakiś żulasów stojących od rana z browarem pod blokiem.

Gość gość
Są otwarte, nierzadko chętne (tak się kojarzą), ich wrzaskliwa natura wzbudza szacun, podziw, pożądanie, epatują seksualnością więc wiadomo kojarzą się z tym co faceci lubią i czego chcą od kobiet - z dziką kopulacją.

Gość gość
to ciekawe, bo niedawno Doda powiedziała, że żyje w celibacie i boi się zaufać kolejnemu mężczyźnie, bo już tyle razy została oszukana i ma wątpliwości, czy istnieją uczciwi mężczyźni. Chociaż Doda zachowuje się dość ekstrawagancko, to udzieliła kiedyś wywiadu tygodnikowi "Polityka" i z jej wypowiedzi wcale nie wynikało, że jest mało inteligentną wieśniarą.

Gość gość
bo jestes cicha szara myszka s*******inka, nudna i pewnie ubierasz sie jak stara baba faceci wola ładniejsze

Gość gość
Często te przebojowe nie sa seksbombami. Widziałam wielokrotnie takie babki z nadwagą,niemodnie,nieladne. A jednak miały wzięcie. Faceci są w takie babska wpatrzeni.

Gość gość
ale cos w sobie mialy, charakter, charyzme kobieta musi sie czyms wyrozniac, zeby faceci do niej lgneli

Gość gość
skoro tak je wielbia to dlaczego je zdradzają?koniec końców zawsze taka kobieta jest traktowana jak tania d****a

Gość gość
Te wrzaskliwe prostaczki może i przebojowe moze i mają powodzenie ale faceci traktują je jak pojemniki na sperme a wiązą sie z bardziej inteligentnymi kobietami...ja nie jestem krzykliwa ale tez nie wyglądam jak szara myszka,uwazam sie za kobiete na poziomie i zawsze miałam powodzenie

Gość gość
gowno prawda...przebojowe maja facetow i to tych najfajniejszych a nie jakis lamuskow ktorzy chca mysze zeby sie dowartosciowac na przebojowa trzeba miec kase i zasoby /charyzme/ niewielu moze tym wymaganiom sprostac a nawet jak sie uda to i tak sa zapatrzeni w nas

Gość gość
autorka leci na dresiarzy i dziwi się, że oni lecą na swoje żeńskie odpowiedniki

Gość gość
Wszyscy faceci lecą na blondynki w opiętych dżinsach. Norma.