Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś jest nie tak...smierdze zgnilym mięsem...

Polecane posty

Gość gość

Nie smiejcie się.. to nie jest kwestia złej higieny. Dbam o siebie. Codziennie kąpiel 2 razy albo więcej jak się spoce/ubrudze, wlosy myte codziennie, często robie peelingi na całe ciało. Mam dobre kosmetyki. Odzywiam się normalnie ale zauważyłam że po cukrze i macznym smrod się nasila. Najgorsze ze nie wiem skąd to idzie.. Dramat Ktoś coś wie?

Gość gość
idz do lekarza. serio. Byc moze przyda sie psycholog. ponoc omamy zapachowe wystepuja czasem przy zaburzeniach psychicznych. SERIO do lekarza/rzy SIO!!!!

Gość gość
Ja też tak mam. Zaden lekarz ci nie pomorze. A z psychologiem daj sobie spokoj bo zrobi z ciebie idiotke.

Gość gość
może za dużo czasu spędzasz na manifach? tam gdzie duże skupisko ludzi, można grzyba złapać :)

Gość gość
Raczej problem diabeteologiczny lyb endokrynologiczny

Gość gość
Eksperymentuj z dieta.regularne posiłki. Nie głodź sie. Bakterie bierz i zero alkoholu i papierosów.

Gość gość
Mnie gastrolog powiedział żebym więcej do niego nie przychodził, ze należałoby mi d**e przyszyć na twarz a twarz na d**e. I ze dietetycy to głąby bo nie kończą medycyny tylko smieszne uczelnie.

Gość gość
Ale gastroskopie zrób bo możesz miec duży wrzód a nawe nowotwor.ale to mało prawdopodobne.może refluks-są wyziewy z żołądka/jelit.

Gość gość
Grzybica układu pokarmowego,bakterie,pasożyty? Wymaz zrobić z gardła +badanie kału.

Gość gość
Helipobakter pylori? Pasożyty? Ósemki zęby może krzywo wyrosły.

Gość gość
Przegroda nosowa? Migałki? Płukanie zatok?

Gość gość
Krwawienie z dziąseł? Uchyłki przełyku?

Gość gość
Regularny stolec?codzienn? Zaburzona flora bakteryjna jelit?

Gość gość
Kolonoskopia?można spróbować.ale przez kilka mc bakterie w kapsułkach brać po badaniu.

Gość gość
Autorka prawdopodobnie jest to cukrzyca, trzeba zrobic badania w laboratorium, - to małe pieniądze. poziom cukru we krwi i w moczu. Nie potrzeba żadnego skierownia, idziesz i robisz i płaciśz. Przy tej chorobie nie leczonej bywa paskudny zapach ciała lub moczu. Mało tego można umrzeć więc nie zwlekaj:) W tym samym dniu masz wyniki już:)

Gość gość
Wyklucz z diety cukier, mięso, nabiał i problem zniknie.

Gość gość
5:44 cukrzyca ma zapach acetonu! Wiec u autorki odpada. Stawiam na zaburzona flora wątroba jelita refluks nie domyka sie ujście przełyku

Gość gość
Jak masz kase to zrób większosc badań laboratoryjnych prywatnie-unikniesz wstydu a lekarz i tak nie pomoże. Dopiero ze stertą wynikow idź do lekarza po skierowanie do gastrologa.

Gość gość
Zdjęcie rtg panoramiczne zębow + na refluks+płuca i może usg brzucha.

Gość gość
Rtg zatok jeszcze.ale w odstępach czasowych bo za dużo promieniowania.

Gość gość
Bardzo dziękuję. Byłam u lekarzy,nie przykładają sie. Zrobilam czesc badan tu wymienionych. Resztę na własną rękę prywatnie może coś wykryje. Jeszcze raz dziękuję ;*

Gość gość
Dbaj o zawsze drozny nos, kroplami i o uplynnienie wydzieliny z zatok acc. Gardlo plucz woda utleniona. Zrob wszystkie bad. kobiece lacznie z mammografia i usg.

Gość gość
cd. mi na raka piersi wskazalo jdno jedyne badanie na przeciwciala u reumatologa i dopiero w mammografii wyszlo na jaw. Kobiety robcie regularnie jedno i drugie, usg i mammografie piersi. Ja mialam odstep tylko 3 lat w mammografii, u gin. wszystko palpacyjnie bylo ok. To byla mala zmiana jeszcze przed wezlami chlonnymi, ale bylo op w piersi i napromieniowanie.

Legenda głosi, że ktoś kiedyś zdiagnozował się przez internet :) Wybierz się koniecznie do lekarza pierwszego kontaktu. Po wywiadzie i badaniu najprawdopodobniej zostaniesz skierowana do odpowiedniego specjalisty. Pozdrawiamy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!

Gość gość
Nie napisałaś skąd ten smród, z ust, z krocza czy ogólnie pot.

Gość gość
Ja mam to samo : / biały nalot na języku i smierdze czymś dziwnym az ludzie nos zatykaja, nie wiem co to może być ale to męczące