Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto tzw ciemna triada cech bad boya na ktore tak bardzo leca kobiety

Polecane posty

Gość gość

Psychopatia – brak lęku, poczucia winy, w konsekwencji pewność siebie Narcyzm – niski lub zerowy poziom empatii, dbanie o wygląd, duma i poczucie nieskończonych możliwości w życiu, a w konsekwencji pewność siebie, wysoka samoocena Makiawelizm – manipulatywność, amoralność, uwodzicielskość, wykorzystywanie innych Mój research jest trochę bogatszy, aczkolwiek cechy ciemnej triady przeplatają się z cechami zaburzeń osobowości, więc takiego typowego drania mogą, ale nie muszą opisywać. Psychopatia: – brak lęku, brak poczucia winy, pewny siebie – wygadany, urokliwy – patologiczny kłamca – skłonności do przestępstw – niechęć lub nieumiejętność do brania odpowiedzialności za swoje działania – impulsywność – nieodpowiedzialność – wykorzystywanie innych – brak empatii – płytkość reakcji (lub powierzchowne reakcje emocjonalne) – przebiegłość – duża potrzeba stymulacji, ryzykowność – duże skupienie na sobie – seksualność Narcyzm – relacje traktuje biznesowo, przedmiotowo – słaby wgląd w siebie – brak empatii lub niski poziom empatii (niewrażliwość) – poszukiwanie ludzi, którzy dają potwierdzenie (atencja) – agresja lub niechęć do ludzi którzy nie podziwiają – uznanie, że jest się ważniejszym niż jest naprawdę – odbieranie świata przez pryzmat siebie – niewielkie lub brak wyrzutów sumienia – nieumiejętność docenienia Makiawelizm – skupienie na sobie, własnych ambicjach – rzadko kiedy świadomy konsekwencji swoich działań (podobne do socjopaty) – dobry w czytaniu sytuacji społecznych – nieujawniający prawdziwych intencji – nie angażuje się emocjonalnie (niedostępny) – wyznający zasadę “cel uświęca środki”, czyli jeśli krzywda przyniesie korzyść to jest do niej skłonny – cynizm, amoralność – brak zasad i wartości, lub powierzchowne i nietrwałe – manipulowanie innymi, gdy przyniesie do korzyści – najważniejsza dla niego jest władza (nad kimś, lub nad pieniędzmi) – wyrachowana natura, więc może być cierpliwy – często nie rozumie własnych emocji

Gość gość
Nie bad boya żadnego, tylko każdego z nas. Nawet ja mam te cechy i jakoś kobiety na mnie nie lecą.

Gość gość
to nie są cechy bad boya... bad boy jest za głupi i za durny na tego typu cechy... to co opisałeś bardziej pasuje do płatnych seryjnych morderców jak np. Richard Kuklinski niż do przeciętnego ekstrawertycznego bad boya

Gość gość
Dokładnie, kazdy z nas ma takie cechy.

Gość gość
To ja jestem psychopatka według twojego research'u, no fakt, jestem :P

Gość znowu olany
nie jestem bad boyem i laski mnie olewają

Gość gość
jestes desperatem