Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za_dwa_lata_magister

Nie widzę dla siebie przyszłości

Polecane posty

Gość Za_dwa_lata_magister

Mam 22 lata, nigdy nie byłem w stałym związku , a seks w życiu uprawialem tylko raz z ponad dekadę starszą kobietą i to tylko dlatego , że miałem kompleksy związane z tym, iż byłem ,, nienapoczęty" w tym wieku, podczas gdy 95 % 20 latków dawno już uprawiało seks .To wszystko sprawia , że nie widzę sensu swojej egzystencji.

Gość gość
Jestes stulejarzem nadajesz sie na mięso dla wyższej rasy :classic_cool:

Gość gość
wasze pokolenie jest równo p*****lniete najpierw swir na punkcie seksu bez uczuc który jest nudny,o czym się przekonacie jak się zakochacie,a potem depresja z byle g****a

Gość za_dwa_lata_magister
Dobra , ty kundlu akurat mordę zamknij.

03:58 Nie zapominaj , że to wy wychowaliscie takie a nie inne pokolenie .Nigdy wcześniej nie myślałem o tym , że kiedykolwiek będę uprawiał seks nie będąc w związku , ale to płeć przeciwna mnie do tego zmusiła. Chciałem mieć normalnie partnerkę ,ale niestety traktowalyscie mnie z pogardą , czułem się jak drugi sort , a lata upływaly ...

Gość gość
aż tak stara nie jestem żeby was wychowywać :-) poza tym to o czym napisałeś to żadne powód do rozpaczy bo bez urazy jesteś gnojkiem i wszystko przed toba

Najbardziej wkurzało mnie to, że ja , będąc niegłupim facetem i wcale nie wyglądającym źle (jestem wysoki i mam bardzo dobrą wagę 199/93) a cały czas byłem sam (nie mogłem znaleźć partnerki) a o miłości wszelakiego rodzaju (zarówno uczuciu jak i o zbliżeniach fizycznych) mogłem zapomnieć , podczas gdy byle Sebix z dwucyfrowym IQ (któremu bliżej do 0 niż 99) nie ma problemu ani ze znalezieniem związku, również ze zblizeniami fizycznymi również .To mnie skłoniło do przespania się ze sporo starszą od siebie kobietą.

Gość gość
04:09 Zauważ tylko jedno. Większość w moim wieku ma stałą partnerkę albo jest po jakimś , chociażby rocznym , związku .

Gość gość
7 miliardów ludzi na ziemi chyba trochę za dużo już , czemu seks to cel Twojej egzystencji

Wiem, że byłbym dobrym partnerem. Czułym , delikatnym , opiekuńczym i na pewno wiernym , ponieważ nigdy zdrady nie uznawałem i zdradzającymi ludźmi gardzę.

Nie cel, ale z powodu samotności i braku bliskości z każdym dniem czuję się coraz gorzej.

Gość gość
a co robisz w tym kierunki żeby poznać jakąś dziewczynę

W rozmowach z dziewczynami jestem miły , wesoły. Niestety wszystkie normalniejsze dziewczyny które znam są zajęte ...

Gość gość
co za debil z ciebie zamiast przejmować się tym czy znajdziesz pracę po skończeniu nauki [ ciekawe co studiujesz] to ty się martwisz, że nie masz z kim kopulować

Prymitywne argumentum ad personam .Ja dyskutuje tylko z ludźmi , którzy używają argumentum ad rem .O pracę po skończeniu studiów się nie martwię ...Ludzie Twojego pokroju odbierają mi chęć do życia.

Zresztą , nawet jak ma się pieniądze , to na co komu one , gdy nie ma się drugiej osoby? Są na tym świecie rzeczy istotniejsze niż pieniądze.Nic nie zastąpi relacji międzyludzkich , bliskości , poczucia tego, że jest się dla kogoś istotnym. Można mieć masę pieniędzy , a mentalnie być biednym -jak moi sąsiedzi , którzy mają multum pieniędzy , a zdradzają się na prawo i lewo ...

Gość gość
Jesteś bezrozumnym stulejarzem kundlu

Żona lata za granicę , zdradzając go za granicą, mąż natomiast zdradza swoją żonę na miejscu , podczas gdy ona robi to samo za granicą...Tyle szczęścia z ich dużych pieniędzy .Nie sugeruję , że posiadanie dużych pieniędzy jest złe , jednak pragnę pokazać , że sprawy materialne to nie wszystko a argument z martwieniem się o pracę jest słaby.

05:15 Chciałbym się przekonać leszczu , czy mi to w 4 oczy powtórzysz , bo wątpię , żebyś się odważył porozmawiać po męsku .Internet keyboard warrior , jesteś zwykłym szczekaczem internetowym i ściekiem.

Co się tyczy tematu partnerki. Jestem pewien , że byłaby ze mną szczęśliwa.

Gość gość
Nie przejmuj się trollami głowa do góry.

Gość rooham twoją laske
autor to peezda i nieudacznik, hooj z twoim magistrem jak nawet laski nie potrafisz znaleźć i przeroohać, jakby ich mało było dookoła, jesteś kompletnym przegrywem z masą kompleksów

06:05 -Dawaj na ring , jak taki kozakz ciebie

Gość gość
Wpadłeś w siedlisko trolli gościu.