Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pre test. Oszustwo i badziewie. Same zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
Ja p*****le co dzieje dzisiaj z tymi babami. Jaka trzeba byc idiotka zeby pisac takie rzeczy. Po pierwsze autorka nie pytala czy jest w ciazy czy nie bo to jej juz potwierdziła wczoraj beta hcg z krwi wynikiem dodatnim. Po drugie nawet gdyby pytala czy te testy oznaczaja ciaze to trzeba byc mocno ograniczonym albo nie douczonym zeby twierdzic ze te testy sa negatywne. Zreszta autorce z tego co zauwazylam chodzilo glownie o to zeby zobrazowac lipnosc testu pre test. I faktycznie te testy czesto kłamią.

Gość gość
Ja też testów masę zrobiłam jak nie byłam w ciąży to nie było nic a szukałam, patrzyłam pod kątem, pod światło a nawet pod lupę brałam, a jak się udało to zawsze na początku ciąży był cień cienia. Autorko gratuluję Ci z całego serca. Czy to drugie maleństwo?

Gość gość
Przecież to nie są cienie tylko normalne kreski, dobrze widoczne.

Gość gość
Nie wiem czy na tym forum sa kobiety czy potwory czy tez totalne idiotki autorko. Oczywiscie ze testy ewidentnie pokazuja ciaze. To tylko w testach owulacyjnych zeby test uznac za dodatni kreska testowa musi byc tak samo mocno zabarwiona jak kontrolna lub nawet mocniej. Wszystkie inne panie ktore twierdza ze te testy sa negatywne niech lepiej kupia pierwszy lepszy, poczytaja ulotke i sie doinformuja i nie wypisuja glupot publicznie. Moja kreska byla o wiele jasniejsza a dzis ta kreska ma juz prawie pol roczku. Swoja droga to zenujace jakie kobiety potrafia byc podle i zawistne.

Gość gość
Dziękuję wam kochane za słowa wsparcia. A tym od negatywnych komentarzy to naprawdę nie wiem co napisać juz nie mowiac o pani ktora twierdzi ze dwie kreski wyjda po zamoczeniu testu woda. Brak slow....

Gość gość
podle i zawistne o test ciazowy? p o p************** l o cie?

Gość gość
Do goscia z 13.44 . Tak jesli wszystko ulozy sie szczesliwie to bedzie drugie dzieciątko;-)

Gość gość
No a jakbyś inaczej nazwala takie glupie komentowanie? Mile , uprzejme i dobrze zyczace ?

Gość gość
Qrwa jeszcze 10 testow se kup z zrob bo ci sie ewidentnie nudzi :O

Gość gość
Oczywiscie ze testy sa dodatnie autorko.Umowmy sie jednak ze nie będziesz zwracala uwagi na te negatywne komentarze bo szkoda Twoich nerwow. A zwlaszcza teraz. Gratuluję ciąży ;-)

Gość gość
Niech sobie zrobi i 50 a tobie nic do tego trolu. Autorko gratuluję!!!

Gość gość
Dziękuję Wam kochane dziewczyny jak i za gratulacje tak i za walke z tymi negatywami.

Gość gość
Czytam czytam i oczom nie wierzę. Z tego co zdążyłam się zorientować to idea zalozenia tego watku przez autorke byla taka zeby pokazac ze pre test moze kłamać z czym sama musze sie tez zgodzic gdyz bylam w 3 ciazach i tylko w jednej z nich ta ciaze pokazala. Jednak jak widac na kafe zawsze znajda sie zyczliwe co to odrazu zaczna prawic mądrości typu jestes lub nie jestes w ciazy, z czego te pierwsze sa jak najbardziej zrozumiale bo fakt ze czarno na bialym widac ze autorka jest w ciazy, a czy to jest ciąża biohemiczna czy jakakolwiek inna okaze sie pewnie z czasem bo domniemam ze skoro autorka wczoraj wykonala bete z krwi to pewnie w najblizszym czasie ja powtorzy. Tym ktore widza wszystkie negatywne testy proponuje sie jak najszybciej udac do okulisty, a jesli pisala to faktycznie jedna osoba to zalecam wizyte nie u okulisty a u psychiatry i to dobrego, jak najszybciej. Pozdrawiam ;-)

Gość gość
Oczywiście ze bete powtórzę i to juz jutro bo bedzie to po 48 godzinach i wtedy zobaczymy. Wiem ze z tymi wczesnymi ciazami to różnie bywa ale wole myslec pozytywnie. Najbardziej jednak denerwowal mnie fakt ze ktos próbował robic ze mnie idiotke twierdzac ze te testy sa negatywne.

Gość gość
Testy pozytywne,też miałam takie cienie,obecnie 20 tc

Gość gość
Jutro po becie moze dam znac jaki wynik.

Gość gość
Daj znać koniecznie, trzymam kciuki.

Gość gość
Autorko skoro beta pozytywna to po co tyle testów jeszcze robiłaś? Sama widzisz że tylko się zestresowałaś i nic więcej. Nie warto. 2 ciąże za mną i robiłam tylko 2 testy w ogóle. Betę masz ok i tego się trzymaj. Pozdrawiam.

Gość gość
No z tym zastosowaniem to fakt. Ale czytalam ze z każdym dniem kreska powinna ciemniec w miare wzrostu poziomu bety i dlatego sie przerazilam. Choc ci źródło to inna wiedza bo niektorzy twierdza ze u niektorych kobiet z moczu wogole nie idzie wykryć ciazy choc w niej sa i wszystko z nia ok. Ot poprosru taka uroda organizmu tych kobiet. Dlatego juz czasem sama z tego glupieje i nie wiem co jest prawda a co nie.

Gość gość
Mialo byc zestresowaniem a nie zastosowaniem;-)

Gość gość
Mi kreski na testach nie ciemniały przez tydzień po terminie@ miałam pietra:-) 25tc i wszystko ok:-)

Gość gość
No zobaczymy co to bedzie. Mysle ze jutro po becie wstępnie sie uspokoje, albo tez tfu tfu jeszcze bardziej zmartwie i zestresuje. Choc jak znam siebie to uspokoje sie dopiero jak zobacze bijące serduszko na usg.

Gość gość
może i autorka jest w ciąży, ale żeby robić 5 różnych testów to trzeba być jeb....niętym:O i te wasze cienie cienia kreski:D jesteście chore i walnięte:D ja zrobiłam tylko jeden test w dniu spodziewanej miesiączki, w 10 sekund wyszła gruba krecha, a nie jakieś cienie cienia, wy jakieś nawiedzone jesteście:/

Gość gość
Jak już ktos wyzej napisal moge zrobic nawet i 50 testów . Moje wydane pieniadze, moja sprawa. Moge dzis i jutro zrobic kolejnych piec i tez nie sadze zeby to byl powod do wyszywania mnie od jebnietych. Tak Ciezko zrozumiec ze ta ciaza bylo planowana i wyczekiwania stad i radosc i strach zeby wszystko bylo ok ?

Gość gość
Dlaczego wypowiedzi, że testy pokazują brak ciąży, są określane mianem "podłych, zawistnych, negatywnych"? Ani mnie ziębi, ani grzeje ciąża autorki lub jej brak. Po prostu też uważam, że to testy negatywne i tyle.

Gość gość
20:49 Dla mnie autorka jest śmieszna i dziecinna z tymi swoimi żalami na "zły" test przy becie ledwo pozytywnej i z tym robieniem kilku testów zamiast normalnego czekania, ale to że testy są pozytywne nie pozostawia wątpliwości.

Gość gość
No to chyba pasuje sie douczyc bo na kazdym teście pisze jak byk ze pojawienie sie drugiej kreski w polu testowym, bez wzgledu na intensywność jej barwy oznacza wynik pozytywny. Boze...niby forum o ciazy i macierzyństwie a kobiety takie niedoinformowane...

Gość gość
Ja widze na ore test tez blada kreske. Wszystkie positive.

Gość gość
Tu autorka. Naprawde chyba nie wszyscy do konca zrozumieli. Pokazalam tu ze test pre test jest klamliwy poniewaz robilam go z porannego moczu po calej nocy i wyszedl jak wyszedl a dzien wczesniej pink test robiony popoludniu byl pozytywny oraz amil i nord test robione dzis w poludnie tez byly na plus. To mnie bardzo ale to bardzo zdziwilo. Zwlaszcza ze jak i pink tak amil maja taka sama czulosc jak pre test.

Gość gość
Pre-test jako jedyny wyszedł Ci wyraźnie prawdziwy: brak ciąży🖐️