Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny wybór podjęty!

Polecane posty

Gość gość

A mianowicie wybór dalszej drogi po maturze. Miałam do wyboru studia- socjologia albo policealna- technik weterynarii. Zdecydowałam się na drugą opcję bo tak mówiło mi sercem, myślicie, że dobrze?

Gość gość
cóz, ja nie chciałbym odbierać porodu krowy, ale każdy ma swe zboczenia.

Gość gość
Ja chodziłam do tej szkoły na kierunek weterynaryjny. Powiem ci, że super sprawa. Praktyczne zajęcia- wyprawy do gospodarstw domowych itp. także jeżeli cię to kreci to jak najbardziej idź tą drogą :)

Gość gość
Znam ludzi, którzy tam chodzili bo jestem z Wrocławia więc to u nas :) generalnie opinie o tej szkole są bardzo dobre więc moim zdaniem dobry wybór. Po studiach teraz nic nie jest pewne a taka szkoła policealna to naprawdę dobra alternatywa.

Gość gość
Ja skonczylam technika weterynarii w NOVA CE! Jestem mega zadowolona! Polecam kazdemu!

Gość gość
Tylko uważaj na szkołe NOVA. Jezeli ją wybrałaś, niedługo dowiesz sie dlaczego i przyznasz mi rację. Jedynymi zajęciami praktycznymi które miałam przez pierwszy rok były takie zajęcia, że nauczyciel przyniósł do klasy siano żebyśmy sobie podotykali i nauczyli sie rozróżniać które jest dobrej jakości a które złej xd mówie jak najbardziej serio. Komedia a nie szkoła.

Gość gość
jeżeli kierujesz się sercem i weterynaria jest twoją pasją to jak najbardziej, ja kocham zwierzęta bardziej niż ludzi i nie tylko słodkie pieski. Jestem po techniku weterynari w żaku, matko jak ja tęsknie za tymi zajęciami. Teraz ze zwierzątkami mam kontakt każdego dnia. żak spisał się na medal. Mam nadzieje że Twoja pasja będzie rozkwitać z dnia na dzień :) Pozdrawiam

Gość gość
Ja właśnie zastanawiam się nad jakąś szkołą i tak myślę o Cosinusie, bo widzę że ma całkiem dobre opinie.