Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety łykają spermę?

Polecane posty

Gość gość

hm ?

Gość gość
wawruszce?

Gość gość
Bo misio mówi że to oznaka miłości to łykają z miłości :D :D

Gość gość
Jak dostanie sperme do gadła to nie będzie ciąży ;)

Gość gość
Ja jak byłam młodą idiotką zakochaną w takim jednym totalnym bucu, to parę razy łyknęłam to obrzydlistwo i do dziś mam lekką traumę i czuję obrzydzenie jak pomyślę o tej przesolonej ohydnej mazi. Choć połknąć i tak chyba lepiej niż to wąchać, bo śmierdzi to ohydzwo niemożebnie, od razu zbiera się na pawia i nic tu po tym, że facet zadbany, pachnący, wymyty - sperma śmierdzi i koniec. Jak już to połknąć, to będąc na rauszu i zapić od razu, najlepiej mocnym drinem. I tak W życiu już tego nie zrobię, było to prawie 10 lat temu i na myśl o tym mi niedobrze, fuuuuuuj.

Gość gość
gość dziś dokładnie, miałem tak samo tylko raz w życiu i więcej bym tego nie powtórzył. rzyyyg! :/

Gość gość
Jako gej, to chyba masz jeszcze bardziej przerąbane niż kobiety pod tym względem, co? U was takie praktyki, to chyba standard?

Gość gość
gość dziś niestety...dlatego po 3 latach od rozpoczecia zycia erotycznego w wieku 25 lat w marcu tego roku postanowilem zostac abstynentem. hiva i innych syfow nie zlapie, a zreszta jestem demiseksualny i taki pseudo "seks" jaki moglem tylko dostac od innych mi nie sprawia przyjemnosci. 100x lepiej mi zwalic sobie samemu czy pouzywac dilda. szmaty niech sie szmacą do konca swojego brudnego zycia same i niech lapią kile i hiv w samotnosci.

Gość gość
spermę trzeba łykać szybko i popijać wtedy jest wszystko ok. a po jakimś czasie można się przyzwyczaić a nawet polubić ! :)

Gość gość
Dobra juz babiszony nie gdakajcie za 50 euro to byscie zjadly kupe ze smakiem :P

Gość gość
Wszystko polykają i przyjmują bo to kùreska rasa